Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Mήπως βγαίνεις με γυναίκα που έχει παιδί;

 Ορισμένα tips που πρέπει να έχεις κατά νου. Δεν είναι ο πρώην σύζυγος το μεγαλύτερο «αγκάθι».

Ποτέ κανείς δεν υποστήριξε ότι οι σχέσεις, ακόμα και τα ραντεβού τα ίδια δεν κρύβουν εκπλήξεις και χρήζουν απλής προσέγγισης.

Κάθε άνθρωπος κρύβει και τις ιδιαιτερότητές του, με αποτέλεσμα όταν αυτές έρχονται σε σύγκρουση να απαιτούνται αμοιβαίες υποχωρήσεις προκειμένου να επιτευχθεί πιθανή συνύπαρξη. Κοινώς η διαιώνιση της σχέσης.

 Πολλές φορές ωστόσο τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα από όσο φαίνονται στην αρχή. Διότι εσύ μπορεί να εντυπωσιαστείς με το κορίτσι, να τη φλερτάρεις και να βλέπεις ότι ανταποκρίνεται σε ό,τι της λες, μόνο που κάπου εκεί φτάνει η στιγμή που από τα χείλη της σκάει η πρόταση κρίσεως που θα καθορίσει την κοινή ή χωριστή πορεία σας.

«Χάρηκα πολύ, έχω να πάρω τον γιο μου από τον παιδικό σταθμό» στο ξεφουρνίζει λες και σου είπε πως θα πάει για ψώνια με τις φίλες της και σου χαμογελάει ενώ στην ουσία ο χρόνος για εκείνη έχει παγώσει, μετράει προσεκτικά τον κάθε σου μορφασμό την ώρα που νιώθει τον αέρα να χτυπάει τα αφτιά της τόσο καθαρά λες και πηγαίνει με 200 km/h στην Εθνική πάνω στη μηχανή.

Το κορίτσι είναι μητέρα (χωρισμένη ή σε διάσταση) και εκεί καλείσαι να αποφασίσεις. 

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου