Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ο Σταμάτης Φασουλής εξομολογείται: «Υπήρξε κάτι πολύ έντονο με τη Νένα Μεντή»

"Έχω περάσει περίοδο που αισθανόμουν ότι δεν άξιζα αλλά και άλλες που ένιωθα πως μόνο εγώ ήμουν κι άλλος κανείς. 

Η αγάπη μου για το θέατρο ήταν μεγαλύτερη από το ταλέντο μου".

Συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε ο Σταμάτης Φασουλής. Ο γνωστός θεατρικός σκηνοθέτης άνοιξε τα χαρτιά και την καρδιά του στην Όλγα Λαφαζάνη, κάνοντας μία αναδρομή στη μακρόχρονη πορεία του. Παράλληλα, δεν διστάζει να αναφερθεί και στην προσωπική του ζωή.

«Δεν βγαίνω έξω τα βράδια, ούτε για να φάω δεν βγαίνω, γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη. Προτιμώ να τα μαγειρεύω στο σπίτι, για να ξέρω και πώς είναι. Έχω βγει πολύ στη ζωή μου, γύριζα όλη την Αθήνα», δηλώνει ο Σταμάτης Φασουλής.

«Έπινα πάρα πολύ κάποτε, επειδή δεν μεθούσα. Και όπως ήρθε, έτσι έφυγε. Το ποτό ήρθε μαζί με την επιτυχία. Με ένα ποτό στο χέρι γυρίζαμε από παρέα σε παρέα και σαχλαμαρίζαμε. Για 10 χρόνια ήμουν λίγο σούργελο, τώρα τα κοροϊδεύω. Τα νιάτα βέβαια πρέπει να ξοδευτούν», παραδέχεται ο θεατρικός σκηνοθέτης.

«Έχω γευτεί και την επιτυχία, και τη μετριότητα και την παταγώδη αποτυχία. Έχω περάσει περίοδο που αισθανόμουν ότι δεν άξιζα αλλά και άλλες που ένιωθα πως μόνο εγώ ήμουν κι άλλος κανείς. Η αγάπη μου για το θέατρο ήταν μεγαλύτερη από το ταλέντο μου», εξομολογείται ο Σταμάτης Φασουλής στην κάμερα του Alpha.

Δειτε το βιντεο εδω

«Σε μένα υπήρξε ο απόλυτος έρωτας, ερωτεύτηκα τρεις φορές στη ζωή μου. Ισχύει ότι υπήρξε κάτι πάρα πολύ έντονο ανάμεσα σε μένα και τη Νένα Μεντή. Δεν ξέραμε να το δώσουμε όνομα, ήμασταν πολύ νέοι και το αφήσαμε έτσι… ανώνυμο και έκθετο», καταλήγει για την προσωπική του ζωή ο Σταμάτης Φασουλής.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου