Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Είχα απογοητευτεί πάρα πολύ, ήταν από τις φορές που κατέρρευσα»

"Είχα ξεγράψει την προοπτική να γίνω μητέρα και προφανώς αυτό ξύπνησε όταν γνώρισα τον Μίνω" εξομολογείται η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Μαζί με τον σύζυγο της, Μίνω Μάτσα βρέθηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη… Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου, τη νύχτα της Πέμπτης, στον ΑΝΤ1.

Μέσα σε όλα, η υπουργός Τουρισμό μίλησε από καρδιάς για την απόφαση να προχωρήσει στη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης και να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

Πιο συγκεκριμένα, η Όλγα Κεφαλογιάννη εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως «έχω ασχοληθεί πάρα πολύ με το δημογραφικό ως πολιτικός, που αναμφισβήτητα είναι το μείζον πρόβλημα στη χώρα μας. Αυτό σίγουρα έχει να κάνει και με το ότι οι γυναίκες πλέον έχουμε πολλαπλούς ρόλους στους οποίους πρέπει να ανταποκριθούμε. Γι’ αυτό αφενός αφήνουμε για πιο μετά την μητρότητα, άρα πολλές φορές δεν είναι τόσο εύκολο, αφετέρου το να τα συνδυάσεις όλα δεν είναι πολύ απλό εάν δεν έχεις την υποστήριξη».

«Όταν βρέθηκα και γω πλέον στην θέση αυτή, μιας γυναίκας που πλέον σε προχωρημένη ηλικία αποφασίζει ότι θέλει να κάνει οικογένεια. Εγώ το είχα ξεγράψει και προφανώς αυτό ξύπνησε όταν γνώρισα τον Μίνω γιατί, για μένα τουλάχιστον, αυτό ήταν μια συνθήκη που έπρεπε να υπάρχει για να δημιουργήσω οικογένεια».

«Είναι πολύ σημαντικό και το ψυχικό κομμάτι στη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης γιατί πολλές φορές δεν έρχεται η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια και εκεί μπορεί να έχεις απογοήτευσει, μπορεί να νιώσεις τα φτερά σου να κόβονται» σχολίασε μεταξύ άλλων ο οικοδεσπότης της βραδιάς με την καλεσμένη του να απαντά ως εξής. «Το έχω νιώσει ακριβώς έτσι. Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ σε βαθμό που νομίζω πως ήταν από τις φορές που κατέρρευσα (σ.σ. κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της εξωσωματικής γονιμοποίησης). Το λέω τώρα πολύ ανοιχτά, παρά το ότι έχω περάσει πολλά και θεωρούσα ότι μπορώ πάντα σε όλα να μην χάνω τον έλεγχο».

«Μπορώ να πω ότι εκεί ήταν από τις πολύ μεγάλες απογοητεύσεις που έχω νιώσει οπότε αισθάνθηκα μετά, όταν πλέον ήρθε, ότι ήθελα να μιλήσω για αυτό για να δώσω αυτό το μήνυμα και την ενθάρρυνση σε όποιες γυναίκες έχουν βάλει αυτό το θέμα πίσω θεωρώντας πως δεν μπορούν πλέον λόγω ηλικίας. Πραγματικά αξίζει όλη αυτή η προσπάθεια, όλη αυτή η δύσκολη διαδικασία, όταν θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα» πρόσθεσε, επίσης, η Όλγα Κεφαλογιάννη στο βραδινό talk show του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου