Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Όθωνας Μεταξάς: «Είναι άσχημο να έχεις εμμονικό θαυμαστή»

Η μεγαλύτερη απώλεια που βίωσα ήταν της μητέρας μου. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να ζητάει δύναμη από τη μητέρα μου

Συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» έδωσε ο ηθοποιός Όθωνας Μεταξάς. Ο Όθωνας Μεταξάς αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο «απέχει» από την τηλεόραση.

«Φέτος δεν είχα τηλεοπτικές προτάσεις. Απέχω γιατί δεν μου έχουν κάνει κάποια πρόταση που να ήθελα. Συνήθως οι τηλεοπτικοί ρόλοι που μου προτείνουν είναι ίδιοι με τους προηγουμένους».

Όπως είπε ο ίδιος, δεν σνομπάρει τις συνεντεύξεις, ούτε έχει «πόζα», ωστόσο δεν επιθυμεί όλοι να γνωρίζουν κάθε πτυχή της ζωής του. Όσον αφορά τα social media δεν είναι ιδιαίτερα ενεργός και νιώθει πως «είναι σαν να ζητάς μία έμμεση επιβεβαίωση μέσω των likes».

Για την απώλεια της μητέρας του «Η μεγαλύτερη απώλεια που βίωσα ήταν της μητέρας μου. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να ζητάει δύναμη από τη μητέρα μου. Το ένστικτο της πατρότητας το έχω από όταν ήμουν 18 χρονών. Δεν έχει τύχει ακόμα να το βιώσω, υπάρχει πρόβλημα στη σύνδεση με το άλλο άτομο».

Όσο για το σ3ξ, δήλωσε πως παίζει καθοριστικό ρόλο για την σχέση και δεν μπορείς να υιοθετείς κάποιον ρόλο εκεί.

Ποια ήταν η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει δεχτεί;

«Είναι άσχημο να έχεις εμμονικό θαυμαστή. Στην αρχή είναι χαριτωμένο, μετά από ένα σημείο είναι ‘βιασμός’. Υπήρξε θαυμάστρια που με παρακολουθούσε κάτω από το σπίτι μου», είπε.

Δειτε το βιντεο εδω

Ο Όθωνας Μεταξάς πρωταγωνιστεί στην ταινία «Νέα Ήπειρος».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου