Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Χρήστο Μάστορα: «Κάποιοι δεν πίστεψαν ότι είναι άρρωστος και ότι του συνέβη κάτι άλλο»

"Προτίμησε να δείξει αυτές τις σοκαριστικές φωτογραφίες, που αποτυπώνουν το πρόβλημα που πέρασε -και σε κάνουν όχι μόνο να τον λυπάσαι, αλλά κάποιες είναι στο όριο του παίρνω το βλέμμα μου και δεν μπορώ να τις βλέπω- παρά να αφήσει να τον κουτσομπολεύουν" είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για την απόφαση που πήρε ο Χρήστος Μάστορας να μιλήσει για το πολύ σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει μετά τον Covid και τον οδήγησε στο να απέχει από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και να βρεθεί στο νοσοκομείο.

«Θέλω να πω για τον Χρήστο -επειδή χθες μίλησε με τον Γιάννη Κουτράκη- και του είπα ότι γνωρίζοντας τον Χρήστο από εσένα, έχω καταλάβει ότι είναι ένα παιδί, που δεν βγαίνει να απαντήσει στο καθετί που γράφεται και ακούγεται για εκείνον. Μου είπε ότι προφανώς για να μπήκε στη διαδικασία και να πει ότι δεν απαντώ, αλλά κάποιοι υπονόησαν πράγματα για εμένα, ένιωσα ότι προσβάλλομαι και ήθελα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, κάτι ακούστηκε» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Κατάλαβα ότι το έκανε αυθόρμητα. Κάποιοι δεν πίστεψαν ότι είναι άρρωστος και του συμβαίνει κάτι άλλο. Σας θυμίζω ότι εδώ και μία εβδομάδα δεν εμφανίζεται κιόλας. Κατάλαβα ότι γράφτηκε κάτι πως ενεπλάκη σε ένα καβγά και ότι υπήρξε μία παραβατική συμπεριφορά. Προτίμησε να δείξει αυτές τις σοκαριστικές φωτογραφίες, που αποτυπώνουν το πρόβλημα που πέρασε -και σε κάνουν όχι μόνο να τον λυπάσαι, αλλά κάποιες είναι στο όριο του παίρνω το βλέμμα μου και δεν μπορώ να τις βλέπω- παρά να αφήσει να τον κουτσομπολεύουν» σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου