Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Καινούργιου – Μπακοδήμου: «Πιο πολύ θεώρησα αιχμηρό αυτό που είπε για τις απολαβές της»

"Μου φάνηκε ότι αυτό το είπε ειρωνικά, ότι «δεν έπεσε μέσα ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος». Άρα την υποστήριξε" δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε στο Happy Day την κόντρα που υπήρξε ανάμεσα στην Μαρία Μπακοδήμου και την Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ και την ανάρτηση στην οποία προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Προσπαθώντας να δούμε το απόσπασμα με προσοχή δεν καταλάβαμε τι συνέβη. Πιο πολύ θεώρησα αιχμηρό αυτό που είπε η Μαρία Μπακοδήμου για τις απολαβές της Κατερίνας παρά το «μέσα έπεσε». Μου φάνηκε ότι αυτό το είπε ειρωνικά, ότι «δεν έπεσε μέσα ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος». Άρα την υποστήριξε. Η Κατερίνα είναι όντως πολύ ακριβοπληρωμένη και καλά κάνει, γιατί είναι πολύ επιτυχημένη» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δειτε το βιντεο εδω

«Αυτό που έχω καταλάβει, γιατί και εγώ με την Κατερίνα είχαμε κάποιες κόκκινες στιγμές, είναι ένα κορίτσι που λειτουργεί παρορμητικά. Το παθαίνω και εγώ. Πριν βάλεις τις μπλε φατσούλες, πρέπει να τσεκάρεις “το είπε έτσι;”» συνέχισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου