Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Τέμπη – Ξεσπά η μητέρα του μηχανοδηγού: «Έπρεπε να συμβεί αυτό για να καταλάβουμε ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός»

Τέμπη - "Είναι απίστευτο. Αυτά που ξεσκεπάζονται είναι τραγικά. Δεν γνωρίζαμε τίποτα από τα προβλήματα που υπήρχαν".

Συγγενείς και γονείς θυμάτων συγκεντρώνονται στα Τέμπη, στο σημείο που έγινε η τραγωδία πριν από ένα χρόνο για το ετήσιο μνημόσυνο.

Η Σταυρούλα Μασαλή, η μητέρα του 29χρονου μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη μίλησε στη Super Kατερίνα και ξέσπασε.

«Είναι η πρώτη μέρα που πηγαίνω στο σημείο. Δεν άντεχα να πάω. Το παιδί μου ήταν σπουδασμένο. Δεν λένε ότι στην εμπορική αμαξοστοιχία ήταν και άλλα δύο άτομα. Πιστεύαμε ότι για να ζητάνε τόσα προσόντα είναι σύγχρονος ο σιδηρόδρομος. Είμαι εκπαιδευτικός και ο Δημήτρης πέρασε από τα χέρια μου με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές.

Πριν από δύο μήνες όταν ξεκίνησε η Εξεταστική, γνώρισα έναν άλλον κόσμο. Τώρα ζω το ατύχημα, βλέπω τις εικόνες, τα ηχητικά, τις λαμαρίνες. Προσπαθούσα να διαπραγματευτώ την απώλεια. Είναι απίστευτο. Αυτά που ξεσκεπάζονται είναι τραγικά. Δεν γνωρίζαμε τίποτα από τα προβλήματα που υπήρχαν. Κανείς δεν θα μπορούσε να διακινδυνέψει τη ζωή του παιδιού του για έναν μισθό, γι’ αυτό και αισθάνομαι ενοχές, γιατί δεν πρόβλεψα. Γιατί να μην ξέρω; Μέσα σε όλα έχω και αυτές τις ενοχές.

Τον παρότρυνα να πάρει μέρος στην προκήρυξη γιατί δούλευε σε μεγάλη εταιρεία στην Αλεξανδρούπολη και δεν τον έβλεπα. Ήθελα να τον βλέπω πιο συχνά και τον έχασα για πάντα.

Δειτε το βιντεο εδω

Ο γονιός πρέπει να προστατεύει τα παιδιά σε όλες τις ηλικίες και σκέφτεσαι ότι κάτι έκανες λάθος. Έπρεπε να συμβεί αυτό για να καταλάβουμε ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός» είπε αγανακτισμένη η μητέρα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου