Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Κάνω γυμνισμό από μικρός με τους γονείς μου και συνεχίζω μέχρι σήμερα»

«Πριν κάποια χρονιά είχα παντρευτεί για πολύ λίγο διάστημα, το ήθελα και δεν μετάνιωσα που το έκανα», είπε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή παραχώρησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Ο ηθοποιός μίλησε για το Night Out, τα παιδικά του χρόνια, τα προσωπικά του κλπ…

«Οι άνθρωποι που παρακολουθούν το Night Out βλέπουν την ταυτότητα μου ως άνθρωπο και μία μεριά του εαυτού μου. Αντιμετωπίζω όλους τους καλεσμένους σαν να έρχονται σπίτι μου. Δεν με αγχώνει ο ανταγωνισμός, νιώθω ασφάλεια με την ιδιότητα που έχω ως ηθοποιός. Κοίταζα τα νούμερα τηλεθέασης όταν ξεκίνησα την εκπομπή. Από καλεσμένους που με εντυπωσίασαν θετικά ήταν η Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Γιάννης Μπέζος και η Ελίνα Παπίλα», είπε αρχικά ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης είπε στη συνέχεια: «Από μωρό παιδί αγαπάω τη θάλασσα, μικρός ήμουν κολυμβητής. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Γερμάνια και περίμενα κάθε καλοκαίρι να πάω σε θάλασσες. Κάνω γυμνισμό από μικρός με τους γονείς μου και μέχρι σήμερα συνεχίζω να κάνω. Από μικρός ήμουν ατίθασος. Βίωνα πάντα έντονα τους έρωτες στην ζωή μου και έκανα πράγματα ατίθασα και απερίσκεπτα».

Για τα προσωπικά του αλλά και την πατρότητα, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ανέφερε: «Έχω υπάρξει ερωτικός μετανάστης, πήγα στην Αγγλία και την Αμερική. Με σειρά προτεραιότητας βάζω πρώτα το σεξ μετά το φαγητό και στο τέλος τον ύπνο. Πριν κάποια χρονιά είχα παντρευτεί για πολύ λίγο διάστημα, το ήθελα και δεν μετάνιωσα που το έκανα. Δεν μετανιώνω για τίποτα έκτος από κακές φωτογραφίες. Με ενδιαφέρει η πατρότητα άλλα δεν νιώθω έτοιμος να μεγαλώσω ένα πλάσμα. Ως σύντροφος είμαι δοτικός άλλα και δύσκολος. Το ψέμα μπορεί να με οδηγήσει στον χωρισμό».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το Night Out και την εξέλιξη του. Θα είμαι πάντα ένας ηθοποιός και αγαπάω πολύ τον ρόλο μου στο Night Out».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου