Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Τζόυς Ευείδη: «Ξυπνούσα το πρωί, έπινα καφέ, έκανα εμετό και πήγαινα στο γύρισμα του Ρετιρέ»

«Στο Ρετιρέ είχα πάθει την πρώτη νεύρωση στομάχου», λέει η Τζόυς Ευείδη.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Γιώργο Κρικοριάν μίλησε η Τζόυς Ευείδη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην περίοδο του Ρετιρέ.

«Με εκνευρίζει η αγένεια. Περπατάς στο δρόμο και κάποιος σου φωνάζει “γεια σου ρε Ευείδη, γέρασες κι εσύ”. Γεννήθηκα στον Καναδά και μεγάλωσα στη Νέα Σμύρνη. Έχω ακόμη την καναδική υπηκοότητα.

Ο έρωτας είναι πολύ κουραστικός, ψυχοφθόρος και ταλαιπωρία. Μεγαλώνοντας ανακάλυψα ότι είμαι πολύ μοναχικός άνθρωπος. Δεν έχω ντραπεί ποτέ για τίποτα, δεν έχω κάνει ποτέ κατινιά», είπε αρχικά η Τζόυς Ευείδη.

Η Τζόυς Ευείδη είπε στη συνέχεια: «Ο μεγάλος μου τρόμος είναι ότι θα ξεχάσω τα λόγια μου στην παράσταση. Δεν τα έχω ξεχάσει ποτέ, αλλά ζω με τον εφιάλτη. Στο Ρετιρέ είχα πάθει την πρώτη νεύρωση στομάχου. Ο Δαλιανίδης ήθελε να τα λέμε, όπως τα είχε γράψει. Στην Έλντα και σε εμένα μάς άφηνε μια σχετική ελευθερία για να λέμε καμιά εξυπνάδα της νεολαίας. Το πρωί ξυπνούσα, έπινα καφέ, έκανα εμετό και έφευγα για γύρισμα. Πολύ άγχος!».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, η Τζόυς Ευείδη ανέφερε: «Πέρασα πολύ δύσκολα στο “Οξυγόνο”. Όταν κάνεις κάτι τόσο δραματικό, κουβαλάς το βάρος μέσα σου. Η σκηνή που με δέρνει ο Τσιμιτσέλης κράτησε 12 ώρες, γύρισα στο σπίτι μου μπλαβί! Σε κάποια στιγμή με χτύπησε καταλάθος στη μύτη με το γόνατό του κι έβαλε τα κλάματα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου