Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Βίκυ Φλέσσα: «Υπάρχει το “άσφαλτος άνθρωπος”, πρέπει να το πιστώσουμε αυτό στην Άντζελα Δημητρίου»

«Δεν αμείβομαι από αυτή την εκπομπή, παρέχω αμισθί τις υπηρεσίες μου στην ΕΡΤ», είπε η Βίκυ Φλέσσα.

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου παραχώρησε η Βίκυ Φλέσσα. 

Η δημοσιογράφος απάντησε για τα λάθη που κάνουμε στην ελληνική γλώσσα, ενώ απάντησε και για το περίφημο «ουδείς άσφαλτος» που είχε πει η Άντζελα Δημητρίου.

«Η εκπομπή μου “Σε προσκυνώ γλώσσα” είναι μοναδική εκπομπή για τη γλώσσα. Εννοώ η μοναδική στην ελληνική τηλεόραση. Κακομεταχειριζόμαστε τη γλώσσα μας, δεν βάζουμε τόνους, χρησιμοποιούμε αγγλικά. Φταίει και το διαδίκτυο. Κάνουμε πολλά λάθη στην τρίτη κλίση. Το θέμα δεν είναι το λάθος. Δεν υπάρχει άνθρωπος αλάνθαστος, άσφαλτος, το έχουμε ξαναπεί ότι είναι σωστή η λέξη. Υπάρχει το “άσφαλτος”, πρέπει να το πιστώσουμε αυτό στην Άντζελα Δημητρίου», είπε αρχικά η Βίκυ Φλέσσα.

Η Βίκυ Φλέσσα είπε στη συνέχεια: «Η εκπομπή μου “Στα άκρα” είναι η μακροβιότερη εκπομπή συνεντεύξεων, ξεκίνησε το 2002. Έχω πέσει θύμα της αναδιοργάνωσης της ΕΡΤ και η εκπομπή δεν προβάλλεται τώρα. Ελπίζω να συνεχιστεί. Δεν αμείβομαι από αυτή την εκπομπή, παρέχω αμισθί τις υπηρεσίες μου στην ΕΡΤ. Μου έχουν πει ότι θα ανανεωθεί και θα συνεχίσει να προβάλλεται. Είχα προτάσεις από την ιδιωτική τηλεόραση να παρουσιάσω ριάλιτι, αλλά είπα όχι».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου