Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Αφροδίτη Γραμμέλη για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Μου αρέσει πιο πολύ στο YouTube παρά στο πάνελ της Σίσσυς»

"Αυτό δεν ήταν φλερτ. Είχε μία έκφανση... να το πω λίγο "πιο εξεζητημένη". Το λέω πολύ ευγενικά τηλεοπτικά".

Την άποψή τους για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και όσα νέα εξομολογήθηκε στο κανάλι του στο YouTube σχολίασαν η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της στο «MEGA Καλημέρα» της Παρασκευής (8/3).

 Μεταξύ άλλων, η Αφροδίτη Γραμμέλη τόνισε πως τον προτιμά σε εκείνη τη θέση περισσότερο απ’ ό,τι στο πάνελ του «Χαμογέλα και Πάλι».

«Αυτό δεν ήταν φλερτ. Είχε μία έκφανση… να το πω λίγο «πιο εξεζητημένη». Το λέω πολύ ευγενικά τηλεοπτικά. Εγώ θέλω να πω κάτι άλλο χωρίς παρεξήγηση στον Κωνσταντίνο Βασάλο: μου αρέσει πιο πολύ εκεί απ’ ό,τι στο πάνελ», ανέφερε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ εκεί», τόνισε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Μιλάει άνετα, όταν αφηγείται μία προσωπική του ιστορία, είναι πιο γοητευτικός τηλεοπτικά. Η ιστορία δεν ήταν γοητευτική, έτερον εκάτερον αλλά στο πάνελ δεν μου πολυαρέσει. Εμένα πιο πολύ μου αρέσει εκεί», σχολίασε αμέσως μετά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Αυτό το φλερτ που δέχθηκε ο Βασάλος, θέλω να μου απαντήσετε εσείς οι άντρες… θεωρείτε πως το συνέχισε;», ρώτησε η παρουσιάστρια στη συνέχεια της κουβέντας.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Δειτε το βιντεο εδω

«Αυτό δεν ήταν φλερτ. Απ’ ό,τι καταλαβαίνω αυτό είναι το διαδικτυακό του κομμάτι. Στην τηλεόραση δεν θα λεγόντουσαν αυτά τα πράγματα, είναι και θέμα… σημάνσεως», απάντησε από την πλευρά του ο Θανάσης Πάτρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου