Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Αντέδρασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον ρεπόρτερ: «Να έρθεις διαβασμένος την άλλη φορά»

«Τι είχα να πω στις 2 το πρωί μετά από ένα 7ωρο πάρτι γενεθλίων, εφόσον είχα πιει και λίγο αλκοόλ;», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησαν οι δημοσιογράφοι, σε βραδινή της έξοδο. Το μοντέλο και παρουσιάστρια αντέδρασε με την ερώτηση που της τέθηκε για τις δηλώσεις του Βαγγέλη Χαρισόπουλου, που είχε πει ότι «δεν έκανε καλό η αλλαγή παρουσιάστριας στο Shopping Star».

«Έχω γίνει και ιδιοκτήτρια καναλιού, που με ρωτάτε για το GNTM; Μη με τρελαίνεις! Το Shopping Star πάει καταπληκτικά. Στα ρεπορτάζ καμιά φορά γράφουν ότι να ‘ναι και ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα. Πάντα σας μιλάμε, εκτός αν έρχεστε στις 2 το πρωί μετά από κάτι γενέθλια. Γιατί σχολιάστηκε αρνητικά; Τι είχα να πω στις 2 το πρωί μετά από ένα 7ωρο πάρτι γενεθλίων, εφόσον είχα πιει και λίγο αλκοόλ; Με συγχωρείτε αν σας στεναχώρησα, αλλά υπάρχουν και κάποια ανθρώπινα όρια», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δειτε το βιντεο εδω

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στη συνέχεια, αντέδρασε με τη διατύπωση της ερώτησης από τον ρεπόρτερ, σχετικά με τη δήλωση του Βαγγέλη Χαρισόπουλου: «Δεν είπε ακριβώς αυτό ο Βαγγέλης, να έρθεις διαβασμένος την άλλη φορά».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου