Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Άντζελα Δημητρίου: «Αγαπάω την κόρη μου αλλά θέλω να είμαι μόνη μου»

"Αρκετά χρόνια ασχολήθηκα πάρα πολύ και έδωσα τα πάντα σε όλη την οικογένεια μου, θέλω λίγο να κοιτάξω εμένα" δηλώνει η Άντζελα Δημητρίου.

Την Άντζελα Δημητρίου φιλοξένησε ο Νίκος Χατζηνικολάου, τη νύχτα της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, η δημοφιλής λαϊκή ερμηνεύτρια αναφέρθηκε από καρδιάς στην σχέση που διατηρεί σήμερα με την κόρη της, Όλγα εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους θέλει στο εξής να κοιτάξει περισσότερο την ίδια.

Ειδικότερα, η Άντζελα Δημητρίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Όλγα πλέον μεγάλωσε, έχει γίνει μια κούκλα, έχει γίνει μάνα που πρέπει αυτό να το σεβαστεί και να γίνει σωστή μάνα όπως ήμουν εγώ για την Όλγα. Την αγαπάω την κόρη μου, αγαπάω το εγγόνι μου, αγαπάω τον γιο μου, αγαπάω τα εγγόνια μου, τους αγαπάω όλους αλλά θέλω να είμαι λίγο μόνη μου. Θέλω λιγάκι να κοιτάξω εμένα. Θέλω λίγο να ενδιαφερθώ για μένα».

«Αρκετά χρόνια ασχολήθηκα πάρα πολύ και έδωσα τα πάντα σε όλη την οικογένεια μου. Θέλω λίγο να κοιτάξω εμένα. Θέλω να κοιτάξω λίγο την Άντζελα, πριν να είναι αργά. Δεν θέλω η Άντζελα κάποια στιγμή να πει «τι έκανα; Έδωσα αυτό, έδωσα εκείνο και εγώ τι κάνω; Να πεθάνω;». Όχι, όχι»

«Θέλω να είναι καλά μαζί με τον άντρα της και το παιδάκι της και οτιδήποτε κι αν χρειαστεί και μπορώ να συνεισφέρω, αν δω όμως ότι τα πράγματα είναι καλά, πολύ ευχαρίστως. Δεν έχω κανένα πρόβλημα» πρόσθεσε, ακόμα, η Άντζελα Δημητρίου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου