Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Χάρης Ακριτίδης για Σαμπρίνα: «Της ζητώ συγνώμη, ίσως την ενόχλησε η σέξι φωτογραφία»

"Αν έκανα τέτοιο λάθος και την πρόσβαλα, της ζητώ συγνώμη. Θεωρώ ότι κάποιος την επηρέασε, κάποιος της έβαλε λόγια".

Τη δική του απάντηση στη Σαμπρίνα δίνει ο Χάρης Ακριτίδης μέσα από την εκπομπή Πρωινό ΣουΣού.

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, μετά την αποχώρηση της συναδέλφου του από το νυχτερινό σχήμα στο οποίο συμμετείχε, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του και να διευκρινίσει το παρασκήνιο.

«Είναι πολύ σοβαρή και μεγάλη η απώλεια της Σαμπρινούλας. Είναι πολύ αγαπημένη μου, μου λείπει, έχουμε δουλέψει πάρα πολλά μαζί και είμαι πολύ στεναχωρημένος που θα ξεκινήσουμε χωρίς αυτήν», δήλωσε αρχικά ο Χάρης Ακριτίδης.

«Δεν ξέρω εάν την ενόχλησε η σέξι φωτογραφία της συναδέλφου μας στην αφίσα. Μπορεί να την προσέβαλε, της ζήτησα και προσωπικά συγνώμη. Δεν το έκανα επί τούτου για να δημιουργήσω πρόγραμμα, απλώς επειδή το budget και ο χρόνος ήταν λίγα, το έκανα για να ξεκινήσουμε νωρίτερα», εξήγησε στη συνέχεια ο τραγουδιστής στον δημοσιογράφο Γιάννη Αρμουτίδη.

«Αν έκανα τέτοιο λάθος και την πρόσβαλα, της ζητώ συγνώμη. Θεωρώ ότι κάποιος την επηρέασε, κάποιος της έβαλε λόγια», παραδέχεται ο Χάρης Ακριτίδης στην πρωινή εκπομπή του OPEN.

«Εγώ το έκανα από κεκτημένη ταχύτητα, για να ξεκινήσει το σχήμα πιο γρήγορα. Είναι δικό μου το λάθος, ο χρόνος θα δείξει ποιος έπραξε σωστά και ποιος όχι», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Χάρης Ακριτίδης.

Ο τραγουδιστής, ένα 24ωρο νωρίτερα, είχε μιλήσει στην ίδια εκπομπή για το θέμα που προέκυψε με τη Σαμπρίνα.

Παίρναμε τηλέφωνα τη Σαμπρίνα, άφαντη η Σαμπρίνα! Δεν κάνουμε την φωτογράφιση. Περνάει η επόμενη ημέρα και τελικά μου στέλνει ένα μήνυμα: «Αγαπημένε μου Χάρη, μην το πάρει προσωπικά, δεν έχω τίποτα μαζί σου, σ’ αγαπώ αλλά δεν θα συνεργαστούμε μαζί στο συγκεκριμένο χώρο». Εκεί λιποθύμησα! Δεν ξέρω αν πρόλαβε η Σαμπρίνα να κάνει μια πρόβα, σίγουρα όμως είχε δώσει τα τραγούδια στο μαέστρο να τα περάσει στο πρόγραμμα», περιέγραψε ο Χάρης Ακριτίδης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου