Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Με την Συνατσάκη δεν έχω την τηλεοπτική χημεία που θα δικαιολογούσε η κολλητή μας φιλία»

Με την Κατερίνα ταιριάζουμε τηλεοπτικά γιατί υπάρχει μία αντίθεση, αντίφαση και οικειότητα λόγω

"Με την Κατερίνα ταιριάζουμε τηλεοπτικά γιατί υπάρχει μία αντίθεση, αντίφαση και οικειότητα λόγω του ότι γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και πιστεύω ότι εκεί κάτι θα υπήρχε, ενώ στη ζωή δεν είμαστε κολλητοί" δήλωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και μίλησε για την Κατερίνα Καινούργιου και το ότι θα έβλεπε εφικτό να συνεργαστούν στο μέλλον.

«Με την Κατερίνα ταιριάζουμε τηλεοπτικά γιατί υπάρχει μία αντίθεση, αντίφαση και οικειότητα λόγω του ότι γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και πιστεύω ότι εκεί κάτι θα υπήρχε, ενώ στη ζωή δεν είμαστε κολλητοί. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, περάσαμε και διάφορα κύματα και τώρα είμαστε στα καλά μας. Τουλάχιστον σταματήσαμε να βριζόμαστε και το βρίσκω πολύ ώριμο εκατέρωθεν, αλλά θα έβρισκα κάτι ενδιαφέρον» ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δειτε το βιντεο εδω

«Εγώ θεωρώ ότι άνθρωποι που είναι κολλητοί, δεν είναι απαραίτητο ότι θα έχουν την τηλεοπτική χημεία στον κόσμο γιατί για τον κόσμο κάνουμε τις εκπομπές όχι για εμάς. Ας πούμε με την Μαίρη Συνατσάκη δεν έχω την τηλεοπτική χημεία που θα δικαιολογούσε η κολλητή μας φιλία και το πόσο την αγαπώ» πρόσθεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου