Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Ελεονώρα Μελέτη: «Η Μαρία Κορινθίου δεν είχε πρόβλημα με τον Λιάγκα, αλλά με τρία πολύ συγκεκριμένα πρόσωπα»

Στέφανος Κωνσταντινίδης: "Ξέρω ότι ο Γιώργος έκανε μεγάλη προσπάθεια να μη χωρίσουν και να συμβιβαστούν σε πράγματα που υπήρχαν, δεν ήθελε να χωρίσουν".

Η συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στον Νίκο Χατζηνικολάου, όπως ήταν αναμενόμενο, αποτελεί κεντρικό θέμα σχολιασμού σήμερα στις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Στο Mega Καλημέρα, μετά την προβολή αποσπασμάτων από όσα είπε ο παρουσιαστής, ακολούθησε μια μεγάλη κουβέντα, ενώ η Ελεονώρα Μελέτη έκανε και μια αποκάλυψη.

Αρχικά, για το θέμα του χωρισμού ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε: «Ξέρω ότι ο Γιώργος έκανε μεγάλη προσπάθεια να μη χωρίσουν και να συμβιβαστούν σε πράγματα που υπήρχαν, δεν ήθελε να χωρίσουν».

«Η Φαίη είχε πρόβλημα ως γυναίκα και ως σύζυγος του Γιώργου, όχι ως παρουσιάστρια. Είχε να κάνει με τη ζωή, όχι με τη δουλειά», είπε από την πλευρά της η Αφροδίτη Γραμμέλη και η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε τα εξής:

«Δεν μπήκε η τηλεόραση στη ζωή τους, μπήκε η ζωή στην τηλεόραση. Η δυσφορία είχε ξεκινήσει από την προσωπική τους σχέση και πέρασε στην επαγγελματική, όχι το αντίθετο. Δεν χώρισαν οι άνθρωποι επειδή έκαναν μαζί τηλεόραση και ο ένας καπέλωνε τον άλλον».

Δειτε το βιντεο εδω

Στο θέμα της αποχώρησης της Μαρίας Κορινθίου από το Πρωινό, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως το πρόβλημα της ηθοποιού ήταν με τρεις συνεργάτες της εκπομπής. «Ξέρω ότι η Μαρία δεν είχε πρόβλημα με τον Γιώργου, ούτε με το κανάλι. Είχε πρόβλημα με τρία πολύ συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία εμένα μου τα έχει πει κιόλας», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου