Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Ελίνα Παπίλα: «Βίωνα κάτι πάρα πολύ δύσκολο, δεν είναι όλα πλάκα»

"Έφτασαν στο σημείο να ακούγονται ψέματα για μένα, ότι είχα ύφος, ότι ήμουν σνομπ. Δεν έχω υπάρξει ποτέ σνομπ", λέει η Ελίνα Παπίλα,

Για όλους και για όλα μίλησε η Ελίνα Παπίλα στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. 

Η παρουσιάστρια μίλησε αρχικά για την τηλεοπτική της παρουσία στο Star, αλλά και για τις κριτικές που δέχτηκε για την εκπομπή της στον ΑΝΤ1.

«Ευχαριστώ το Star που μου έδωσε την ευκαιρία εντελώς αναπάντεχα να κάνω το πρωινό τότε. Υπήρξαν ορισμένοι που δεν με καλοδέχτηκαν. «Τι δουλειά έχει τώρα αυτή εδώ»; Σαν να ήταν ένα κλειστό επάγγελμα, ορισμένοι δεν θέλουν νέα πρόσωπα στην τηλεόραση. Έφτασαν στο σημείο να ακούγονται ψέματα για μένα, ότι είχα ύφος, ότι ήμουν σνομπ. Δεν έχω υπάρξει ποτέ σνομπ, ειδικά σε μία δουλειά που δεν την ξέρω κιόλας, εγώ μόνο να μαθαίνω ήθελα. Προφανώς, για να δικαιολογήσεις τη συμπεριφορά σου σε έναν άνθρωπο, διαβάλεις τον άνθρωπο. Έλεγαν «ποια είναι η Παπίλα και την κυνηγάμε, η Κάμερον Ντίαζ»; Εγώ δεν είχα ζητήσει κάτι τέτοιο.

Κάποια στιγμή είχα ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα, βίωνα κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν είναι όλα πλάκα. Δεν καταλάβαινα για ποιο λόγο έρχονταν τόσες κάμερες έξω από το ραδιόφωνο και με ρωτούσαν αν κόβεται η εκπομπή μου. Στενοχωριόμουν, ειδικά στην αρχή. Δεν θα μπορούσε εκ των πραγμάτων να πάει καλά αυτή η εκπομπή. Μια εκπομπή που πριν καν ξεκινήσει δεχόταν τόσο αρνητική κριτική, ε δεν πρόκειται να κάνει κάτι. Κάθε Δευτέρα πρωί έβλεπα τη φωτογραφία μου σε ένα παράθυρο και δίπλα τα νούμερα τηλεθέασης.

Με πολεμούσαν γιατί ήμουν νέο πρόσωπο στην τηλεόραση και δεν ήμουν σε αυτό το κύκλωμα», είπε η Ελίνα Παπίλα.

Δειτε το βιντεο εδω

«Με τον Γιώργο Καρτελιά ήμασταν συνεργάτες. Δεν συνέβη τίποτα απολύτως», ανέφερε η Ελίνα Παπίλα για τη σχέση που έχει σήμερα με τον Γιώργο Καρτελιά.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου