Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Ήταν η πρώτη φορά που σκέφτηκα να χειροδικήσω»

"Οι υποχρεώσεις με έκαναν να μην περνάω τόσο χρόνο με το παιδί μου και έχω ενοχές για αυτό".

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Ράνια Θεοδωρακοπούλου έδωσε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης ρωτήθηκε για τη δημοσιότητα, τη σχέση που έχει με το παιδί του, ενώ εκφράζει την άποψή του και για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Η δημοσιότητα δεν είναι κάτι το φοβερό. Είναι σαν να ζεις σε ένα χωριό 1.000 κάτοικων και σε ξέρουν όλοι. Δεν έχω πάει ποτέ σε κάποιο μαγαζί και να τραβάνε τα μαλλιά τους ή να ουρλιάζουν. Το καλό με τη δουλειά μας είναι ότι μπορεί να έχεις κάποιες διευκολύνσεις», δηλώνει αρχικά ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης..

«Όλοι ερωτοτροπούμε με την έπαρση, παίρνεις τον εαυτό σου στα σοβαρά. Δεν γίνεται να μην πιστεύεις στον εαυτό σου. Όσο πιο πολύ το ελέγχεις, τόσο καλύτερα. Ξέρω ότι υπάρχει κόσμος που δεν με θεωρεί αρκετά σημαντικό, ώστε να συνεργαστεί μαζί μου», απαντά ο ηθοποιός σε σχετική ερώτηση.

«Ψυχικά και συναισθηματικά είμαι πολύ κοντά στο παιδί μου. Οι υποχρεώσεις με έκαναν να μην περνάω τόσο χρόνο με το παιδί μου και έχω ενοχές για αυτό. Θα καταλάβω απολυτά τον ρόλο του παππού μόνο όταν δεν έχω τίποτα να κάνω και αφιερωθώ εκεί», εξομολογείται στη συνέχεια ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, τονίζοντας πόσο σημαντική είναι για εκείνον η συντροφικότητα.

«Υπάρχουν άνθρωποι που τηρούν τα προσχήματα και άλλοι που είναι ανελέητοι. Ο απλός κόσμος, με τα social media, μπορεί πανεύκολα να γίνει όχλος. Αυτό είναι επικίνδυνο. Πλέον υπάρχουν συμπεριφορές λιντσαρίσματος, που είναι αδιανόητες», σχολιάζει αμέσως μετά.

«Έχω ένα πολύ μεγάλο όριο ανοχής και κάποιοι ξεπερνούν τα όρια εξαιτίας της ηπιότητας. Πολύ πρόσφατα, εξαιτίας ενός περιστατικού, σκέφτηκα να χειροδικήσω», παραδέχεται ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Τέλος, ερωτώμενος για το πρόσφατο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης υπογραμμίζει:

Δειτε το βιντεο εδω

«Πρέπει να μπούμε στη θέση των ανθρώπων που αισθάνονται περιθωριοποιημένοι. Οποιοσδήποτε άνθρωπος πρέπει να είναι ελεύθερος να απολαύσει ό,τι τον ευχαριστεί».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου