Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Ηλίας Βρεττός: «Είμαι ένα ζωντανό θαύμα»

"Δεν θα ανεχόμουν να φλερτάρει κάποιος τη γυναίκα μου μπροστά μου, θα αντιδρούσα πολύ άσχημα".

Δηλώσεις στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» έκανε ο Ηλίας Βρεττός. 

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη σχέση του με τον Θεό, την αξία που έχει για τον ίδιο η οικογένεια, καθώς και για τη γεύση που του άφησε η τηλεοπτική του παρουσία στο «Πιο Μεγάλο Παζάρι».

«Όχι απλά πιστεύω στα θαύματα, το έχω βιώσει το θαύμα όταν βγήκα από εκείνο το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο. Είμαι εδώ μπροστά σας, επειδή είμαι ένα ζωντανό θαύμα. Έτσι πιστεύω εγώ», δηλώνει ο Ηλίας Βρεττός.

«Δεν έχω κάτι πάνω από την οικογένειά μου. Μακάρι να μας αξιώσει ο Θεός να μεγαλώσουμε κι άλλο την οικογένεια, να μας φέρει κι ένα παιδάκι. Είναι κάτι που το θέλουμε και το ευχόμαστε πολύ», αναφέρει στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

«Τίποτα δεν είναι δεδομένο, χρειάζεται διαρκής προσπάθεια και από τις δύο μεριές. Οι σχέσεις περνάνε κύκλους, υπάρχουν οι καλές και οι κακές στιγμές. Το θέμα είναι να είστε ένα. Εγώ και η Αναστασία αποφασίζουμε σαν μονάδα.

Δεν θα ανεχόμουν να φλερτάρει κάποιος τη γυναίκα μου μπροστά μου. Δεν θα το ανεχόμουν και θα αντιδρούσα πολύ άσχημα. Το θεωρώ τεράστια αναίδεια. Ένας καλλιτέχνης φλερτάρει αναγκαστικά με το κοινό του. Δεν ήταν εύκολο για την Αναστασία να το δεχθεί αλλά θεωρώ ότι μου έχει πολλή εμπιστοσύνη. Αυτό είναι το κλειδί της», απαντά ο Ηλίας Βρεττός σε σχετική ερώτηση.

Δειτε το βιντεο εδω

«Μου άρεσε πάρα πολύ η δουλειά του παρουσιαστή. Το έκανα με μεγάλη χαρά και το απόλαυσα, γιατί δεν μπήκα στην τοξικότητα αυτής της δουλειάς», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Ηλίας Βρεττός, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στα τηλεοπτικά πλατό.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου