Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μιλάει για τη σύλληψή του: Για εμένα ήταν ένα θεατρικό δρώμενο, στο κρατητήριο έδωσα αυτόγραφα

«Ήταν σαν να μάζευα υλικό για το τελευταίο μου αφήγημα»

Για την περιπέτεια που έζησε και τη σύλληψή του μίλησε ο Σταμάτης Γαρδέλης. Όπως τόνισε, για αυτόν τα όσα έζησε ήταν ένα θεατρικό δρώμενο. «Στο κρατητήριο έδωσα αυτόγραφα, είχε πάρα πολύ σασπένς», δήλωσε.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού», ο ηθοποιός εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό, τον διαπληκτισμό του με τους υπαλλήλους στο Δασαρχείο στο Αιγάλεω και τη σύλληψή του.

«Άκουσα και έφτασα να βλέπω ότι φτάνω σε ισόβια κάθειρξη για ασήμαντη αφορμή. Συνάδελφός σας πήρε τη μάνα μου και της είπε: “Ο γιος σου είναι φυλακή, γιατί χτύπησε πρόεδρο”. Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται. Είχα μια αισιόδοξη κατάληξη. Νόμιζα ότι θα άνοιγε ο φάκελός μου, πήγα στη διεύθυνση δασών, άρχισε μία συζήτηση υψηλών τόνων και κάποιος έχασε την ψυχραιμία του και κάλεσε αστυνομία», υπογράμμισε αρχικά ο ηθοποιός.

«Δεν πέρασα άσχημα ούτε όμορφα στο κρατητήριο, ήταν σαν να μάζευα υλικό για το τελευταίο μου αφήγημα, ήταν ωραία εμπειρία»

Αναφερόμενος στο οικόπεδο πάνω στο οποίο είναι χτισμένο το σπίτι του, ο Σταμάτης Γαρδέλης εξήγησε: «Εγώ αγόρασα ένα οικόπεδο, έχτισα εκεί. Τους εξηγεί ο δασολόγος μου με εκθέσεις, η κοινή λογική λέει ότι θα αποκτήσει τον πραγματικό του χαρακτήρα το οικόπεδό μου. Νομίζω θα ακολουθηθεί μια διαδικασία που θα ξεδιαλύνει τον γόρδιο δεσμό (σ.σ. πρόστιμο). Δεν καταφέρομαι εναντίον κανενός, αλλά σε ένα σύστημα μεγαλώνει και μας ξεπερνάει το ζήτημα».

«Είχε πάρα πολύ σασπένς η ιστορία, γιατί αφενός γνώρισα πολλούς ανθρώπους, αφετέρου δώσαμε αυτόγραφα. Για εμένα ήταν ένα θεατρικό δρώμενο. Δεν πέρασα άσχημα ούτε όμορφα, ήταν σαν να μάζευα υλικό για το τελευταίο μου αφήγημα, ήταν ωραία εμπειρία», είπε για τη σύλληψή του και τα όσα έζησε στο κρατητήριο.

«Αισθάνομαι ότι ζω μια συναρπαστική ζωή, γεμάτη συγκινήσεις και εκπλήξεις. Μαθαίνω πράγματα, να χειρίζομαι τον εαυτό μου, θεωρώ ότι έχουν απομυθοποιηθεί έννοιες όπως της ψυχιατρικής βοήθειας», δήλωσε κλείνοντας ο ηθοποιός.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου