Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Γιάννης Βαρδής – Νατάσα Σκαφίδα: Μιλούν για πρώτη φορά για την κρίση στον γάμο τους

"Ανταλλάσσαμε λόγια που δεν φιλτράραμε και πληγώναμε ο ένας τον άλλο. Ήταν μία έντονη περίοδος και για εμάς ως ζευγάρι", παραδέχεται ο γνωστός τραγουδιστής.

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη ρεπόρτερ Ευάννα Ζουμπούρογλου μιλούν ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα.

Το γνωστό ζευγάρι αναφέρθηκε στην κρίση που πέρασε ο γάμος τους και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με τον ερχομό του δεύτερου τους παιδιού.

«Η κόρη μας, όταν της ανακοινώσαμε ότι θα αποκτήσει αδερφάκι, δεν ήθελε, της ήρθε βαρύ. Ο γιος μας μοιάζει πολύ στον Αντώνη Βαρδή, μερικές φορές νιώθουμε ότι μεγαλώνουμε τον πατέρα μου», δηλώνει ο Γιάννης Βαρδής.

«Όταν γεννήθηκε ο γιος μας, είχε θέματα με το στομάχι του και για 7 μήνες αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες. Ήταν μία έντονη περίοδος και για εμάς ως ζευγάρι», παραδέχεται ο γνωστός τραγουδιστής στην κάμερα του Alpha.

«Δεν κοιμόμασταν, τους πρώτους μήνες τσακωνόμασταν συνέχεια με τη Νατάσα. Ανταλλάσσαμε λόγια που δεν φιλτράραμε και πληγώναμε ο ένας τον άλλο», εξομολογείται ο Γιάννης Βαρδής, με τη Νατάσα Σκαφίδα να επισημαίνει πως χρειάστηκε η συμβουλή ενός ειδικού, ο οποίος μάλιστα τους επισήμανε πως, εφόσον κατάφεραν να ξεπεράσουν αυτή την κρίση, θα είναι για πάντα μαζί.

Δειτε το βιντεο εδω

Σε άλλο σημείο της κοινής τους συνέντευξης ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα αναφέρθηκαν στη γνωριμία τους, στον έρωτα με την πρώτη ματιά, ενώ στη συνέχεια κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις για να δείξουν πόσο καλά γνωρίζει ο ένας τον άλλο.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου