Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου: «Εδώ που φτάσαμε μόνο φήμη δεν θα είναι ότι λογοδοθήκαμε»

"Μένουμε μαζί, η συγκατοίκηση είναι τέλεια. Είναι τόσο αυτάρκης και ικανοποιημένη με τα πιο απλά πράγματα. Δεν έχει παράλογες απαιτήσεις" είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Για την επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα παιδί στο μέλλον μίλησαν ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου στο Breakfast@star. Παράλληλα, το ζευγάρι απάντησε στη φήμη για το αν έχουν λογοδοθεί.

«Έχω σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος και έχω δουλέψει για πολλά χρόνια σε παιδότοπο και σε παιδικό σταθμό και ήμουν δασκάλα χορού και σε παιδάκια, οπότε τα αγαπώ πάρα πολύ» ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Παρασύρει κι εμένα σε αυτήν την αγάπη που έχει για τα παιδιά. Είναι τεράστια η αγάπη της για τα παιδιά. Όχι, ότι εγώ δεν τα αγαπώ. Τις ανιψιές μου τις λατρεύω, αλλά μου δημιουργεί συναισθήματα. Έρχεται η ώρα σου μάλλον. Δεν γλιτώνω, ήρθε η ώρα της. Δεν της χαλώ χατίρια. Ό,τι θέλει» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Θέλω να κάνω παιδιά κάποια στιγμή. Ο Σπύρος έχει τα πάντα. Είναι πολύ καλός σύντροφος, πολύ καλός στη δουλειά του και είναι πολύ καλός άνθρωπος. Θα γίνει και πολύ καλός πατέρας. Ό,τι έχουμε συζητήσει για το πως θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας, συμφωνούμε σε όλα. Δεν μου χαλάει χατίρια» συνέχισε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Δειτε το βιντεο εδω

«Εδώ που φτάσαμε μόνο φήμη δεν θα είναι (σ.σ. ότι λογοδοθήκαμε). Μένουμε μαζί, η συγκατοίκηση είναι τέλεια. Είναι τόσο αυτάρκης και ικανοποιημένη με τα πιο απλά πράγματα. Δεν έχει παράλογες απαιτήσεις» απάντησε ο Σπύρος Μαρτίκας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου