Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Λιάγκα: «Σκέφτομαι πόσο δύσκολο είναι να δείχνεις ότι είσαι το πιο ευτυχισμένο ζευγάρι στην Ελλάδα»

"Βασική αγωνία να μη νιώσουν τα παιδιά του ότι τους εγκατέλειψε, ότι τους παράτησε και ότι περνάει λιγότερο χρόνο μαζί τους", τόνισε η παρουσιάστρια του Alpha.

Τη συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα στον Νίκο Χατζηνικολάου και όσα εκείνος εξομολογήθηκε σχολίασαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα του Happy Day το πρωινό της Παρασκευής (1/3).

«Ήταν χειμαρρώδης, μίλησε για πράγματα που δεν είχε μιλήσει ποτέ με τόσες λεπτομέρειες. Ξέραμε ότι υπήρχε, για παράδειγμα, μία προβληματική σχέση με τη μητέρα του και ότι κάποια στιγμή δεν είχαν επικοινωνία αλλά ότι έζησε στην αρχή μαζί της τον χωρισμό και μετά αυτή εξαφανίστηκε… δεν τα γνωρίζαμε αυτά», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Σκέφτομαι πόσο δύσκολο είναι, ενώ ζεις μια κανονική ζωή με προβλήματα, καβγάδες… να πρέπει να δείχνεις ότι είσαι καλά, για να επιβεβαιώνεις μια τηλεοπτική εικόνα, που σε θέλει να είσαι το πιο ευτυχισμένο ζευγάρι στην Ελλάδα», τόνισε αμέσως μετά η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

«Όταν κάνεις νούμερα, δεν υπάρχει γκρίνια. Τότε ήταν και το timing με το #metoo και είχε ανάγκη η Φαίη έναν ενημερωτικό Γιώργο δίπλα της και αναγκαστικά η σκαλέτα διαμορφώθηκε με αυτόν τον τρόπο και μοιραία πήρε εκείνος τον πρώτο λόγο. Η Φαίη το είχε αλλιώς στο μυαλό της», σχολίασε στη συνέχεια η παρουσιάστρια του Alpha.

«Βλέποντας αυτή τη συνέντευξη καταλαβαίνεις ότι ο Γιώργος είχε ως βασική αγωνία να μη νιώσουν τα παιδιά του ότι τους εγκατέλειψε, ότι τους παράτησε και ότι περνάει λιγότερο χρόνο μαζί τους. Ακόμη και τώρα ξέρω ότι προσπαθεί σε καθημερινή βάση να είναι παρών, για να μη νιώσουν τα παιδιά ότι δεν είναι η πρώτη του προτεραιότητα», επισημαίνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Γιώργο Λιάγκα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου