Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Λάκη Λαζόπουλο: «Το να πεις έναν παρουσιαστή κουτσομπόλη είναι η εύκολη λύση»

"Αυτό που θέλω να πω ότι η ταμπέλα του κουτσομπόλη και της κουτσομπόλας, όποτε θέλουμε κάποιον να τον προσβάλλουμε, δεν είναι αυτό που αρμόζει σε αυτό που κάνουμε όλοι εμείς" ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Για την κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στον Λάκη Λαζόπουλο και στον Γιώργο Λιάγκα σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day. 

Η παρουσιάστρια στάθηκε σε όσα είπε στο podcast του ο Λάκης Λαζόπουλος περί κουτσομπολιού.

«Δεν ξέρω αν αυτό είναι το πιο light ή αν είναι ένα teaser και προάγγελος των όσων θα πει. Συνεχίζει με αυτό το στιλ το καυστικό, χιουμοριστικό που έχει επιλέξει, ενώ ο Γιώργος απάντησε με τον τρόπο του επί της ουσίας. Αυτό που θέλω να πω ότι η ταμπέλα του κουτσομπόλη και της κουτσομπόλας, όποτε θέλουμε κάποιον να τον προσβάλλουμε, δεν είναι αυτό που αρμόζει σε αυτό που κάνουμε όλοι εμείς. Θεωρώ ότι στη ψυχαγωγία όταν θέλεις κάποιον να τον μειώσεις για το περιεχόμενό του και για τη διαδρομή του η εύκολη λύση είναι να πεις έλα μωρέ που το πρωί κάνουν κουτσομπολιό και που ασχολούνται με το τι λέει ο ένας κι ο άλλος» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Θέλω να πω ότι ο Γιώργος, ο οποίος είναι αιχμηρός και έντονος, φέτος είναι από τους ανθρώπους που έχει βγάλει πολλά πρωτογενή ρεπορτάζ σε πολλά θέματα επικαιρότητας που έχουν αναπαραχθεί και στα δελτία ειδήσεων. Είμαι η τελευταία που θα υποστηρίξω τον Γιώργο, αλλά θέλω να είμαι δίκαιη» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε: «Το να πεις έναν παρουσιαστή κουτσομπόλη και μία παρουσιάστρια του ψυχαγωγικού κατίνα είναι η εύκολη λύση για να προσβάλεις κάποιον, που ασχολείται με τη ψυχαγωγία όταν δεν σου αρέσει αυτό που κάνει και θες με κάποιον τρόπο να τον υποτιμήσεις.

Δειτε το βιντεο εδω

Το λέω γιατί έχω ακούσει και για τις δικές μας εκπομπές τα πρωινάδικα, τα μεσημεριανάδικα, τα κουτσομπολίστικα. Και ο Γιώργος που αμφισβήτησε ότι έχει χιούμορ ο Λάκης, άδικο είναι και υπερβολικό. Έχει δώσει τις εξετάσεις του κι όλοι ξέρουμε ότι έχει χιούμορ και ταλέντο, αλλά είναι η εύκολη λύση να υποβαθμίσεις κάποιον. Είναι όπως το Τσιμτσίλω, που το λες για να με προσβάλεις».

πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου