Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όλοι φεσωθήκαμε, έχασα τρία μηνιάτικα, τα έκλαψα, στεναχωρήθηκα»

"Δεν είπα ότι δεν έγινε τίποτα, αλλά δεν ένιωσα όπως κάποιος άνθρωπος έχει χύσει αίμα, δάκρυα και ιδρώτα για μια δουλειά επί χρόνια και τον φεσώνουν και τον βάζουν μέσα, ενώ έχει υποχρεώσεις βιοπορισμού".

Με αφορμή δηλώσεις που έκανε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος σχετικά με κάποια δουλειά που είχε κάνει στο παρελθόν για την οποία δεν πληρώθηκε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στο Happy Day το πρωί της Τρίτης για τη δική της εμπειρία από το Alter.

«Όλοι φεσωθήκαμε. Εγώ είχα μια λογική, ενδεχομένως λάθος, επειδή πληρώθηκα και πάρα πολύ καλά στο Alter δεν ένιωσα τόσο θύμα. Όταν κάποιος επί χρόνια σε πληρώνει με πολλά χρήματα -γιατί στο Alter δόθηκαν πάρα πολλά χρήματα την εποχή που ήμουν εγώ- πραγματικά μετά είπα έχασα και τρία μηνιάτικα, τα έκλαψα, στεναχωρήθηκα… Δεν ήμουν σαν κάποιους ανθρώπους που είχαν οικογένεια, παιδιά να αγχωθώ, αλλά ξέρεις τι είπα; Πληρώθηκα επί 5 χρόνια με πολύ μεγάλα ποσά -όχι μόνο εγώ, όλοι μας- και τώρα έχασα και τρία μηνιάτικα», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν είπα ότι δεν έγινε τίποτα, αλλά δεν ένιωσα όπως κάποιος άνθρωπος έχει χύσει αίμα, δάκρυα και ιδρώτα για μια δουλειά επί χρόνια και τον φεσώνουν και τον βάζουν μέσα, ενώ έχει υποχρεώσεις βιοπορισμού», κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου