Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Στέλιος Κρητικός: «Αυτός ο άνθρωπος δεν ήθελε ούτε να ακούσει το όνομά μου»

"Για τον περισσότερο κόσμο είναι ένας τεράστιος σκηνοθέτης και ηθοποιός. Για μένα είναι ένα τίποτα", λέει χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κρητικός.

Ο Στέλιος Κρητικός μίλησε στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο bullying που έχει δεχτεί από γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό.

«Δέχτηκα bullying σε μεγάλη ηλικία, 40 και… Σε μία οντισιόν ανέβηκα πάνω στη σκηνή, τραγούδησα, άκουσα ό,τι χειρότερο μπορούσε να ακούσει ένας άνθρωπος, έπαιξα, άκουσα τη χειρότερη κριτική που μπορούσε να ακούσει ένας ηθοποιός. Αυτός ο άνθρωπος δεν ήθελε καν να με δει, ούτε να ακούσει το όνομά μου.

Ο παραγωγός με είχε δει και μου είχε πει θέλω οπωσδήποτε να είσαι στην παράσταση. Το αναφέρει στον σκηνοθέτη και λέει πρέπει να περάσουν όλοι από οντισιόν. Ανεβαίνω πάνω στη σκηνή και ακούω το ένα μετά το άλλο… Τον λυπήθηκα, ήταν πολύ μικρός μπροστά μου. Για τον περισσότερο κόσμο είναι ένας τεράστιος σκηνοθέτης και ηθοποιός. Για μένα είναι ένα τίποτα», εξομολογήθηκε ο Στέλιος Κρητικός.

«Έχω κάνει τον κλόουν για να επιβιώσω. Έτσι ξεκίνησα, να κάνω τον κλόουν σε παιδικό πάρτι και το είδαν οι γονείς και μου είπαν θα έρθεις… Στο θέατρο έχω κάνει όλες τις δουλειές, αφισοκόλληση, μοίραζα φυλλάδια, έχω κάνει ήχο, φώτα, τα πάντα για να καταλήξω πάνω στη σκηνή», δήλωσε ο Στέλιος Κρητικός.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου