Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Σταύρος Ζαλμάς: «Αν είχα το μυαλό που έχω τώρα, θα τους είχα κάνει μήνυση και θα είχα βγάλει πολλά χρήματα»

«Τα μίντια μου φέρθηκαν σκληρά. Υπάρχει μία μερίδα ανθρώπων που βρωμίζει το επάγγελμα της δημοσιογραφίας», είπε ο Σταύρος Ζαλμάς.

Ο Σταύρος Ζαλμάς έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. 

Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το δημοσίευμα στο οποίο αναφερόταν πως ο ίδιος έχει AIDS.

«Όταν ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι θέλω να ασχοληθώ με την υποκριτική, ήταν σαν να είχε πέσει βόμβα στο σπίτι. Δούλευα στην τράπεζα και μπήκα κρυφά στην δραματική σχολή. Ξεκίνησα να κάνω τηλεόραση από το 1992. Θα μπορούσα να έχω κάνει τα διπλάσια σίριαλ από αυτά που έχω κάνει. Ήθελα να κάνω σωστή χρήση της τηλεόρασης γιατί φοβόμουν να μην καώ. Μου πρότειναν ρόλους με λίγο πιο περίεργους τύπους, πιο… επικίνδυνους. Έχω παρακαλέσει να κάνω κωμωδία, άλλα δεν μου το πρότειναν ποτέ», είπε αρχικά ο Σταύρος Ζαλμάς.

Ο Σταύρος Ζαλμάς είπε στη συνέχεια: «Το Άγγιγμα Ψυχής προσπάθησα να φτιάξω μία οντότητα ιερέως, όπως θα ήθελα εγώ να είναι οι ιερείς. Ο ρόλος μου στο Άγγιγμα Ψυχής δεν άρεσε καθόλου στην εκκλησία. Ένιωθαν ότι τους αποκαθήλωνε. Στα νιάτα μου ήμουν πολύ ωραίο παιδί. Έχω δεχτεί παρενοχλήσεις από επώνυμους ανθρώπους και το έκοψα μαχαίρι, αμέσως. Άπλωναν το χέρι τους και πιάνουν. Είπα ότι αν το ξανακάνουν θα φάνε ξύλο. Τα μίντια μου φέρθηκαν σκληρά. Υπάρχει μία μερίδα ανθρώπων που βρωμίζει το επάγγελμα της δημοσιογραφίας».

Για το δημοσίευμα που ανέφερε ότι είναι φορέας του AIDS, ο Σταύρος Ζαλμάς είπε: «Αν είχα το μυαλό που έχω τώρα, θα τους είχα κάνει μήνυση και θα είχα βγάλει πολλά χρήματα. Είχε γίνει το 1994 και τότε το aids αντιμετωπιζόταν σαν πανούκλα».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, ο Σταύρος Ζαλμάς ανέφερε: «Σαν σύντροφος είμαι πάρα πολύ δοτικός. Έχω ζήσει πολύ έντονα τη ζωή μου. Ποτέ δεν έκλεισα τα ρολά. Πολλές φορές δεν εμπιστεύτηκα το ένστικτο μου και έκανα λάθος, τελικά. Στον έρωτα μετράει πολύ η πρώτη εντύπωση και η αύρα που έχει κάποιος. Όσο μεγαλώνω, μαθαίνω την διαδικασία της ερωτικής σχέσης και οδηγούμαι στον έρωτα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου