Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Στην Ελλάδα και στην Ευρώπη ανεβαίνει η λογική, ακροδεξιά δεν υπάρχει»

"Θαυμάζω και σέβομαι ηγέτες ξένων χωρών που θέλουν να υπηρετήσουν πάνω απ' όλα τον λαό τους" παραδέχεται, επίσης, η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, το πρωινό της Τετάρτης, με αφορμή την εκλογή της Φωνής Λογική στη νέα Ευρωβουλή. 

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του εν λόγω κόμματος κλήθηκε να σχολιάσει την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη καθώς και τη διάθεση ίδρυσης ινστιτούτου κατά της ακροδεξιάς από τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη.

Ειδικότερα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κατά την άποψη μου το ινστιτούτο κατά της ακροδεξιάς είναι ένα πυροτέχνημα του κ. Κασσελάκη απέναντι στο ινστιτούτο του κ. Τσίπρα. Από κει και πέρα είναι αστειότητες διότι αυτό το οποίο ανεβαίνει ουσιαστικά τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη είναι η λογική πλέον. Ακροδεξιά δεν υπάρχει. Δεν εκπροσωπείται στην Ελλάδα αυτή η στιγμή η ακροδεξιά».

«Στην Ευρώπη τα κόμματα τα οποία ανεβαίνουν, όπως είναι το κόμμα της Λεπέν ή το κόμμα της Μελόνι, υπηρετούν τη λογική και ουσιαστικά έχουν πάει απέναντι σε μια παράνοια η οποία τόσα χρόνια έχει προσπαθήσει να επιβάλει, για παράδειγμα, την πολυπολιτισμικότητα».

Δειτε το βιντεο εδω

«Όπως έχω πει επανειλημμένα και συνεχίζω να το λέω, αυτό το οποίο θαυμάζω και σέβομαι είναι όταν ηγέτες ξένων χωρών θέλουν να υπηρετήσουν πάνω απ’ όλα τον ίδιο τον λαό τους. Άρα δηλαδή ως προτεραιότητα, απέναντι σε ευρωπαϊκές οδηγίες που μπορεί να θέλουν μια πολυπολιτισμική κοινωνία και Ευρώπη, βάζουν πάνω απ’ όλα για παράδειγμα… πρώτα οι Γάλλοι, πρώτη η Γαλλία» και πρώτα οι Ιταλοί, πρώτη η Ιταλία» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου στο πρωινό καθημερινό μαγκαζίνο του Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου