Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Απόστολος Λύτρας: Αναζητείται από τις Αρχές ο ποινικολόγος – Μήνυση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου κατά του ίδιου και της πρώην συζύγου του

Ο Απόστολος Λύτρας φέρεται να έστειλε απειλητικά μηνύματα στην Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Νέες ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της δικηγόρου Σοφίας Πολυζωγοπούλου, καθώς ο Απόστολος Λύτρας αναζητείται από την αστυνομία.

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης (18.06.24) στην Αστυνομία καθώς η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, Σοφία Πολυζωγοπούλου πάτησε το panic button στο κινητό της, μόλις λίγα 24ωρα μετά τον ξυλοδαρμό της.

Όλα άρχισαν γύρω στις 10 το βράδυ της Τρίτης 19/6 όταν η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μαζί με τη μια από τις δυο κόρες τους αλλά και έναν συνεργάτη από το γραφείο του ποινικολόγου, επισκέφθηκαν το σπίτι όπου διαμένει η Σοφία Πολυζωγοπούλου στον Γέρακα, προκειμένου όπως ισχυρίστηκαν να πάρουν κάποια προσωπικά αντικείμενα του δικηγόρου.

Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μπήκε στον προαύλιο χώρο του σπιτιού με τα κλειδιά που είχε διατηρήσει στην κατοχή του ο Απόστολος Λύτρας, κάτι που αποτελεί παράβαση των περιοριστικών μέτρων που του έχουν τεθεί. Ο αστυνομικός που βρίσκεται έξω από το σπίτι τους φώναξε πως αυτό που κάνουν απαγορεύεται προτρέποντάς τους να βγουν έξω, το ίδιο έκανε και ο πατέρας της κακοποιημένης δικηγόρου που βρισκόταν στο σπίτι.

Την ίδια ώρα η Σοφία Πολυζωγοπούλου ενημέρωσε τον δικηγόρο της, Θέμη Σοφό ο οποίος της επισήμανε πως πρέπει να πατήσει το κουμπί πανικού, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σπίτι της άντρες της άμεσης δράσης που μετέφεραν στο τμήμα την πρώην σύζυγο του δικηγόρου και τον συνεργάτη του,

«Μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Γέρακα η πρώην σύζυγος του κυρίου Λύτρα, ο συνεργάτης του και η κυρία Πολυζωγοπούλου και κατέθεσε έγκληση κατά του κυρίου Λύτρα για παραβίαση δύο όρων της απόφασης. Η πλευρά της κυρίας Πολυζωγοπούλου θεωρεί ότι παραβιάστηκε ο όρος της μετοίκησης γιατί διατήρησε στην κατοχή του τα κλειδιά ο κύριος Λύτρας. Αλλά και ο όρος της απαγόρευσης συναναστροφής, γιατί όπως υποστηρίζει, δημιούργησαν ένα γκρουπ στο viber, στο οποίο ήταν μέλη ο κύριος Λύτρας, η πρώην σύζυγος, ο συνεργάτης.

Και σε αυτό το γκρουπ πρόσθεσαν και την κυρία Πολυζωγοπούλου. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς ποιο ήταν το περιεχόμενο των μηνυμάτων, αλλά γνωρίζουμε ότι ήταν οικονομικής φύσεως και στο πλαίσιο αυτό ίσως να υπήρξε, θεωρεί η πλευρά της κυρίας Πολυζωγοπούλου, και κάποια απειλητική διάθεση», είπε αρχικά η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού στον αέρα του Happy Day.

Η Γιώτα Κηπουρού είπε στη συνέχεια: «Στο αστυνομικό τμήμα έφτασε και η κυρία Πολυζωγοπούλου και ο δικηγόρος της, Θέμης Σοφός. Η κυρία Πολυζωγοπούλου κατέθεσε έγκληση για παραβίαση των δύο αυτών όρων της απόφασης και επίσης κατέθεσε μήνυση για διατάραξη οικιακής ειρήνης, απειλή, εξύβριση και παράνομη βία κατά της πρώην συζύγου και του συνεργάτη του κυρίου Λύτρα και για ηθική αυτουργία του κυρίου λύτρα σε αυτές τις πράξεις. Η πρώην σύζυγος κρατήθηκε, δεν ξέρω αν κρατείται μέχρι αυτή την ώρα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου