Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Απόστολος Λύτρας: Στην εισαγγελία η πρώην σύζυγος του δικηγόρου μετά τη μήνυση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου

Η μήνυση στρέφεται και σε βάρος του κυρίου Λύτρα και ενός δικηγόρου που αφέθηκε ελεύθερος.

Πριν από λίγο οδηγήθηκε στην Εισαγγελία η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μετά από τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της η 37χρονη δικηγόρος, νυν σύζυγος του ποινικολόγου.

 Η μήνυση στρέφεται και σε βάρος του Απ. Λύτρα και ενός δικηγόρου που αφέθηκε ελεύθερος.

Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα με το ένα από τα παιδιά τους και δικηγόρο μπήκαν στο σπίτι στον Γέρακα, χρησιμοποιώντας τα κλειδιά του ποινικολόγου, για να πάρουν προσωπικά αντικείμενά του. Όταν τους αντιλήφθηκε η Σοφία Πολυζωγοπούλου τρομοκρατήθηκε, πάτησε το panic button και λιποθύμησε.

Σημειώνεται πως έξω από το σπίτι βρισκόταν περιπολικό της Αστυνομίας, όμως από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε το panic button, κατέφτασαν άλλα δύο περιπολικά και όλοι μαζί μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Γέρακα.

Τότε, η Σοφία Πολυζωγοπούλου κατέθεσε μήνυση για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή στην πρώην σύζυγο του ποινικολόγου, η οποία και κρατείται, αλλά και στον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος παράλληλα της έστελνε απειλητικά μηνύματα.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου, έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για αυτόφωρο για παραβίαση των περιοριστικών όρων, εξέλιξη που σημαίνει ότι ο ποινικολόγος αναζητείται για να συλληφθεί.

Ο δικηγόρος του Απόστολου Λύτρα, Πέτρος Πανταζής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε ότι έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι στον πελάτη του.

«Ο άνθρωπος ήθελε να πάρει κάποια πράγματα από το σπίτι του. Υπήρξε επικοινωνία με την παθούσα όχι από τον κ. Λύτρα προκειμένου να μεταβεί η κόρη του με την μητέρα της να πάρουν κάποια πράγματα», είπε.

Και συνέχισε: «Έγινε μια επικοινωνία με μηνύματα και όταν έφτασαν εκεί ενεργοποιήθηκε για άγνωστο λόγο το panic button και αργότερα υποβλήθηκε μήνυση. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνονται όλα αυτά. Δεν έχει σταλεί κανένα απειλητικό μήνυμα. Κανένα μήνυμα, Μπορεί να εστάλη μήνυμα από κάποιον συνεργάτη του γραφείου του αλλά όχι από τον κ. Λύτρα. Δεν εχει παραβιάσει κανέναν περιοριστικό όρο. Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε αυτή η δικογραφία. Προφανώς υπήρξε προσυνεννόηση . Αν έχει διαμειφθεί κάτι έχει γίνει μεταξύ όσων ήταν στο σπίτι».

Ο κ. Πανταζής είπε ακόμα ότι δεν έχει ακόμα στα χέρια του μήνυση και πως θα πάει στο αυτόφωρο. «Αν αναζητείται από την αστυνομία θα δώσει τις εξηγήσεις του. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει καμία παραβίαση του περιοριστικού όρου».

Πηγή: newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου