Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Αθηναΐς Νέγκα για Μαρίνα Σάττι: «Δεν είναι κάτι για να μετανιώσω, θα το ξαναέλεγα, δεν είμαι καλή απονεμήτρια»

"Είχα πει δημόσια ότι διαφωνώ μαζί και νομίζω ότι δεν έπρεπε να είναι δημόσια υποκριτική η στάση μου." δήλωσε η Αθηναΐς Νέγκα.

Η Αθηναΐς Νέγκα απάντησε στους δημοσιογράφους για την μπηχτή που έριξε για τη Μαρίνα Σάττι τη στιγμή που της παρέδιδε το βραβείο της καλύτερης pop καλλιτέχνιδας στα Mad 2024.

«Αυτό είναι θέμα προσωπικής άποψης, μπορεί να θεωρείται πως είναι αχρείαστο, ούτε θεωρώ πως είναι κάτι που αν δεν έλεγα θα γινόταν χαμός. Το είπα γιατί ήθελα να μην είναι υποκριτική η στάση μου γιατί είχα μιλήσει για αυτό που είχε κάνει η Σάττι και δεν το έκανα για να τη στενοχωρήσω. Να πω την αλήθεια δεν νομίζω ότι στενοχωρήθηκε. Ήταν τρισχαριτωμένη, χόρεψε κι είχε πολύ αέρα. Νομίζω ότι είπα συγχαρητήρια, αλλά διαφωνώ.» είπε αρχικά η Αθηναΐς Νέγκα και πρόσθεσε:

«Ομολογώ ότι όταν άκουσα ποιοι είναι υποψήφιοι, σκέφτηκα πως αν είναι η Μαρίνα Σάττι θα έρθω κάπως σε δύσκολη θέση. Σκέφτηκα ότι κάτι πρέπει να πω. Βέβαια, μέχρι την τελευταία στιγμή που ανέβηκα, δεν έκανα κάποιο τεράστιο σχέδιο στο μυαλό μου γιατί δεν έβγαλα και λογύδριο, Μία κουβέντα είπα. Ναι, οκ έκανε γκριμάτσα.»

Δειτε το βιντεο εδω

«Είναι θέμα προσωπικής άποψης και πάλι. Είχα πει δημόσια ότι διαφωνώ μαζί της και νομίζω ότι δεν έπρεπε να είναι δημόσια υποκριτική η στάση μου. Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για τα Mad, για μία οργάνωση που είναι ωραία και φαντασμαγορική, όπου εγώ πάω να πω την άποψή μου κι αυτό δεν συνηθίζεται. Σίγουρα θα το ξαναέλεγα γιατί επαναλαμβάνω ότι δεν είναι κάτι για να μετανιώσω γιατί της είπα συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου. Θα το ξαναέλεγα, όχι δεν είμαι καλή απονεμήτρια.» κατέληξε η Αθηναΐς Νέγκα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου