Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Χριστίνα Παππά για τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε: «Δεν έχω πάει στον γιατρό, πονά όλο μου το σώμα»

"Με πήρανε πολλές γυναίκες τηλέφωνο και μου είπανε πώς το έκανες αυτό; Εμείς θα είχαμε φύγει από εκεί" δήλωσε η Χριστίνα Παππά.

Η Χριστίνα Παππά μίλησε στο Happy Day για τη σοκαριστική επίθεση που δέχθηκε για μία θέση πάρκινγκ έξω από φαρμακείο στη Γλυφάδα.

«Βγαίνω έξω από το φαρμακείο, βλέπω ότι με έχει κλείσει, μπαίνω στη θέση του οδηγού από τον συνοδηγό και κάνω όπισθεν για να του κλείσω την έξοδο. Είχα πάρει και την αστυνομία. Αυτός ο άνθρωπος μπήκε μέσα με σκοπό να κάνει κάτι, ήταν σε έξαλλη κατάσταση» είπε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε ότι το επάνω μέρος του ποδιού της είναι πρησμένο από το χτύπημα και κουτσαίνει, επειδή εκείνος την πάτησε με το αυτοκίνητό του.

Στη συνέχεια, η Χριστίνα Παππά πρόσθεσε: «Τώρα που το βλέπω το περιστατικό παθαίνω σοκ. Πήγα στο αστυνομικό τμήμα με σκοπό να κάνω μήνυση. Όταν ακούω για παιδιά και για μεγάλους ανθρώπους, καταρρέω. Εκεί εγώ και ο γιος μου λυγίσαμε. Αν δεν είχα κάνει το τάμα γιατί έχουμε περάσει δύσκολα κι έχουμε ένα περιστατικό, θα προχωρούσα μέχρι το τέλος. Θέλω να βγω και να φωνάξω πως για τέτοια περιστατικά πρέπει να τιμωρούνται» είπε η Χριστίνα Παππά.

«Να πω την αλήθεια επειδή την πρώτη ημέρα είχα τρομερό θυμό και νεύρα, δεν καταλάβαινα τον πόνο στο σώμα μου. Υπάρχει ένα ποσοστό ανδρών που νομίζουν πως αν μας βρίζουν θα φοβηθούμε. Εγώ, λοιπόν, με όλα αυτά τα περιστατικά βίας που ακούω τον τελευταίο καιρό είχα πολλή οργή και θυμό μέσα μου με αυτά που γίνονται κι έβαλα σε κίνδυνο τη ζωή μου γιατί αυτός ο άνθρωπος είχε πολλή οργή και θυμό.

Δειτε το βιντεο εδω

Θα μπορούσε με ένα μαχαίρι ή όπλο να μου κάνει όντως κακό. Με πήρανε πολλές γυναίκες τηλέφωνο και μου είπανε πώς το έκανες αυτό; Εμείς θα είχαμε φύγει από εκεί. Εκτός του έχω το πρόβλημα στον αυχένα μου με κήλες, δεν έχω πάει στον γιατρό. Τώρα μου βγαίνει τρομερός πόνος σε όλο μου το σώμα» πρόσθεσε η Χριστίνα Παππά περιγράφοντας το περιστατικό.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου