Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

«Έσπασε» η Αναστασία Γιάμαλη στο τελευταίο δελτίο του Kontra Channel μετά τη μεταγραφή της στο Mega


"Χαλάλι το ξενύχτι, χαλάλι και το ότι πέντε χρόνια τώρα δεν έχουμε δει καμία δύση ηλίου με τους ανθρώπους μας" είπε η Αναστασία Γιάμαλη στην αποφώνηση.

Την τελευταία της εκπομπή στο Kontra Channel παρουσίασε η Αναστασία Γιάμαλη, αποχαιρετώντας το τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες της με συγκίνηση. Η δημοσιογράφος έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα έχει ενταχθεί στο δυναμικό του Mega.

«Πέντε χρόνια σε αυτή τη δύσκολη βάρδια δεν μπαίνουν εύκολα σε λέξεις και δεν βρίσκουν εύκολα επίλογο. Μόνο ευχαριστώ θέλω να πω κλείνοντας, ευχαριστώ το Kontra Channel και τον Ανδρέα Κουρή που με πίστεψαν πριν πέντε χρόνια και μου εμπιστεύτηκαν τη δυνατή και δύσκολη ζώνη. Τότε ήμουν μια επιλογή έξω από το κουτί. Ανδρέα ευχαριστώ για την ευκαιρία. Νομίζω πήγαμε καλά. Ευχαριστώ κάθε άτομο που συνεργαστήκαμε για να βγει αυτή η εκπομπή, τεχνικούς και δημοσιογράφους για να βγει αυτή η βάρδια» ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Σε αυτά τα πέντε χρόνια μάθαμε πολλά, εγώ τα περισσότερα. Κατασταλάξαμε στο είδος της δημοσιογραφίας που θέλουμε να υπηρετούμε, μια δημοσιογραφία που δίνει φωνή στην κοινωνία, που μεροληπτεί υπέρ των ευάλωτων… Ενοχλήσαμε κιόλας και για εμάς αλλά και για μένα το να ενοχλώ είναι παράσημο… Μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ για την αγάπη, ήταν σπουδαίο το ταξίδι και θα τα ξαναπούμε. Χαλάλι το ξενύχτι, χαλάλι και το ότι πέντε χρόνια τώρα δεν έχουμε δει καμία δύση ηλίου με τους ανθρώπους μας. Καλό ξημέρωμα σε όλους, εις το επανιδείν» δήλωσε συγκινημένη η Αναστασία Γιάμαλη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου