Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Γιώργος Λιάγκας: «Ο Απόστολος Λύτρας πρέπει να διαχειριστεί την ξεφτίλα του, αλλά μην του φορτώσουμε και το προπατορικό αμάρτημα»

"Δικαίως, απαράδεκτο, ντροπιαστικό, ξεφτίλα όλο αυτό που έκανε για τον ίδιο, για τη γυναίκα του, για την κοινωνία, τεράστια ξεφτίλα αυτό που έκανε, ντροπή! Μην του φορτώσουμε και το προπατορικό αμάρτημα", λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Απόστολος Λύτρας οδηγήθηκε την Πέμπτη στις φυλακές Κορυδαλλού και παραμένει στην κορυφή της επικαιρότητας. Το θέμα συζητήθηκε και την Παρασκευή στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει κάποια στιγμή μια πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση.

«Ο Απόστολος Λύτρας έκανε κάτι που είναι απαράδεκτο, ντροπιαστικό. Ξεφτιλίστηκε με αυτό που έκανε κι δεν ξέρω πώς θα διαχειριστεί την ξεφτίλα του. Αυτό που έκανε σε έναν  άνθρωπο, στη γυναίκα του, στη μάνα του παιδιού του -και δεν σήκωσε απλά χέρι, την σακάτεψε- είναι ντροπή, τεράστια ντροπή», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Από εκεί και πέρα, εγώ δεν είμαι δικηγόρος και δεν ξέρω αν δίκαια ή μη δίκαια βρίσκεται στη φυλακή. Γνωρίζω ότι πρέπει να σεβαστούμε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Βγαίνουν δικηγόροι και λένε ότι χειραγωγεί τη Δικαιοσύνη, εγώ δεν μπορώ να το πω αυτό. Δεν το γνωρίζω και ελπίζω να μην ισχύει.

Ένας άνθρωπος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη φυλακή για κάτι αποτρόπαιο που έκανε κι επειδή δεν άκουσε την απόφαση της Δικαιοσύνης ότι έπρεπε να μείνει μακριά από τη γυναίκα αυτή. Μην του φορτώσουμε και το προπατορικό αμάρτημα».

«Δικαίως, απαράδεκτο, ντροπιαστικό, ξεφτίλα όλο αυτό που έκανε για τον ίδιο, για τη γυναίκα του, για την κοινωνία, τεράστια ξεφτίλα αυτό που έκανε, ντροπή! Μην του φορτώσουμε και το προπατορικό αμάρτημα», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου