Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Γιώργος Θαναηλάκης: «Το Deal είναι μια στροφή στην καριέρα μου»

«Είμαστε σε συζητήσεις», λέει ο Γιώργος Θαναηλάκης.

Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Γιώργος Θαναηλάκης.

 Ο δημοσιογράφος μίλησε για την παρουσίαση του Deal και τόνισε πως είναι σε συζητήσεις με τον Alpha.

«Σαφώς και θα ήθελα να κάνω το Deal, είμαι άνθρωπος της τηλεόρασης πάρα πολλά χρόνια και πάντα είναι πρόκληση να κάνεις κάτι διαφορετικό. Εντάξει, για εμάς του αθλητικού ρεπορτάζ είναι λίγο ιδιαίτερο. Σαφώς και είναι μια στροφή στην καριέρα μου, αν και λίγο αργά βέβαια, αλλά εντάξει, ποτέ δεν είναι αργά. Ο Χρήστος Φερεντίνος το έχει παρουσιάσει με μεγάλη επιτυχία και έχει συνδέσει το όνομά του με το Deal», είπε αρχικά ο Γιώργος Θαναηλάκης.

Δειτε το βιντεο εδω

Ο Γιώργος Θαναηλάκης είπε στη συνέχεια: «Το Deal είναι από τα παιχνίδια που μου αρέσουν, έχει τρομερή ένταση, τρομερό σασπένς και βλέπεις και κόσμο που του δίνεται η ευκαιρία να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα. Δοκιμαστικό έγινε, αλλά δεν ήμουν ο μόνος. Χτύπησε το τηλέφωνο και τώρα είμαστε στις συζητήσεις».

πηγη

1 σχόλιο:

  1. Σαν αθλητικός ρεπόρτερ είναι αποτυχημένος γιατί σαν φανατικός γαύρος μετέδιδε παιχνίδια του γαύρου με Ελληνικές ομάδες και δεν ήταν αμερόληπτος πάντα οι φάσεις υπέρ του Ολυμπιακού με τις ξένες ομάδες έχει ένα ελαφρυντικό απλώς τον φίλαθλο δεν τον ενδιαφέρουν τι ομάδα είναι ο κάθε ρεπόρτερ αλλά αντικειμενικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή