Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Η Ελένη Τσολάκη αποχαιρέτησε με… ερωτηματικό τους τηλεθεατές: «Τα λέμε»

Όσα είπε η Ελένη Τσολάκη στο φινάλε.

Η Ελένη Τσολάκη με το Πρωινό ΣουΣου έριξαν σήμερα αυλαία στο Οpen.

Η παρουσιάστρια, αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, εμφανώς συγκινημένη μίλησε για την τηλεοπτική χρονιά που ολοκληρώθηκε:

«Αυτή η δουλειά που κάνουμε δεν παύει να είναι δουλειά, αλλά είναι η αλήθεια μας, τα συναισθήματά μας, ό,τι κουβαλάμε όταν φεύγουμε από το σπίτι μας. Αυτή δουλειά στα καλά της σού χαρίζει πανέμορφες εμπειρίες και στιγμές και στα δύσκολά της είναι αρκετά δύσκολα. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ανθρώπους γιατί οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά σε κάθε δουλειά. Πάντα είναι αμήχανο να αποχαιρετάς στο τέλος της σεζόν ανθρώπους, άλλοι να φεύγουν για καλό κι άλλοι να σου λείπουν. Αυτό είναι αναπόφευκτο. Είναι όμορφο να κρατήσουμε τις όμορφες στιγμές που μοιραστήκαμε στην πορεία αυτού του ταξιδιού γιατί πράγματι ήταν ένα ωραίο ταξίδι με ό,τι συμπεριλαμβάνει.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Να έχουμε ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι, όμορφο, ξεκούραστο, να γεμίσουμε όλοι τις μπαταρίες μας. Τα λέμε. Καλό καλοκαίρι!» δήλωσε η Ελένη Τσολάκη.

Η Ελένη Τσολάκη δεν ανέφερε κάτι για το τηλεοπτικό της μέλλον, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για την ίδια και δεν έχει επέλθει ακόμα κάποια συμφωνία ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και στην Barking Well του Νίκου Κοκλώνη. Η παρουσιάστρια είτε θα συνεχίσει την καθημερινή της εκπομπή στο Open με αρκετές αλλαγές είτε θα αναλάβει εκπομπή το Σαβ/κο όπως το Open Weekend με το οποίο είχε σημειώσει αξιοσημείωτη πορεία.

Πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου