Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Κατερίνα Καινούργιου για τις φωτογραφίες Λιάγκα – Αντωνά: «Ο Γιώργος είναι χαρούμενος απέναντι;»

"Οι Δίδυμοι είναι σε φάση που θα ερωτευτούν. Είναι σε μεταβατική θέση και καινούριων γνωριμιών, οπότε μπορεί να κρατήσει." δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την εξόρμηση του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά.

«Υπάρχει μία φωτογραφία που κολυμπάνε; Τα χέρια τους είναι; Είναι αγκαλιά; Ο Γιώργος Λιάγκας είναι πάρα πολύ διάσημος. Όταν ο άλλος έχει τέτοια τεράστια προβολή, θέλει λίγο να τον προστατεύσεις. Καλά κάνει η Μαρία και λέει ότι δεν θέλω να λέω. Την καταλαβαίνω τη Μαρία γιατί έλεγαν χωρίσανε ή δεν χώρισαν με τον Άρη και τώρα δεν θέλω ό,τι έχω στη ζωή μου να ακούγεται.

Είναι ωραία κοπέλα και ωραίο κορίτσι. Ο Λιάγκας είναι χαρούμενος απέναντι; Πώς τον βλέπεις; Α, προς το παρόν είναι πιο επιθετικός. Είναι το θέμα μάλλον. Εγώ δεν τον πολεμώ και λέω ότι είναι μία χαρά κι ωραίο ζευγάρι. Εμένα μου αρέσουν.» δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Οι Δίδυμοι είναι σε φάση που θα ερωτευτούν. Είναι σε μεταβατική θέση και καινούριων γνωριμιών, οπότε μπορεί να κρατήσει. Δεν νιώθω καθόλου άβολα που συζητάμε για τα προσωπικά του Γιώργου Λιάγκα που είναι απέναντι γιατί κι αυτός έχει συζητήσει πολλές φορές για τα δικά μου. 

Δειτε το βιντεο εδω

Είμαστε πάτσι, τέλεια. Εδώ παίζουμε ο ένας με τον άλλον. Μακάρι να είναι καλά κι ευτυχισμένοι.» είπε παρακάτω η Κατερίνα Καινούργιου.

πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου