Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Μαλέσκου για Ελένη Μενεγάκη: «Αποφεύγω να μιλάω για εκείνη, εκτιμώ την οικογένεια που έχει χτίσει»

"Δεν την έχω γνωρίσει αλλά δεν θα επιδίωκα κάτι. Δεν ξέρω και τι γνώμη έχει για μένα μετά από όλα όσα έχει ακούσει".

Στην κάμερα του Breakfast@Star μιλά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ ρωτήθηκε για το πρόωρο τέλος του TV Queen, ενώ ξεκαθάρισε τη θέση της γύρω από τη Δανάη Μπάρκα και την Ελένη Μενεγάκη.

«Το ‘χω συνειδητοποιήσει, υπάρχει αυτή η γλυκιά αίσθηση ότι όλα κύλησαν ωραία. Στην αρχή που μας ανακοινώθηκε το πρόωρο τέλος ήθελα να διαρκέσει λίγο παραπάνω. Τώρα που βλέπω ότι μπαίνει το καλοκαίρι, καταλαβαίνω ότι όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Δεν υπάρχει κανένα beef με την εκπομπή της Δανάης. Στο ξεκίνημα της σεζόν είχαν επικοινωνήσει μαζί μου η Δέσποινα Καμπούρη και ο Άρης Καβατζίκης και τους είχα πει ότι με χαρά να το βλέπαμε. Έκτοτε δεν ξαναεπικοινωνήσαμε», ξεκαθαρίζει η παρουσιάστρια με αφορμή την ατάκα της συναδέλφου της στο MEGA.

«Γενικώς το να θέλεις να παρουσιάσεις οποιονδήποτε και να τον προορίζεις με κάποιον σκοπό, κυρίως για να αντικαταστήσει – έστω και αόριστα – ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που είναι γνωστό είναι λάθος. Δεν θα το άφηνα ποτέ για τον εαυτό μου να γίνει, γι’ αυτό και με στεναχωρούσε αυτή η σκιά που με ακολουθούσε και που άλλοι άνθρωποι προσπαθούσαν να μου δώσουν, ότι προσπαθώ να μιμηθώ και να πάρω τη θέση της Ελένης Μενεγάκη», απαντά στη συνέχεια η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δειτε το βιντεο εδω

«Εννοείται ότι θα πήγαινα με μεγάλη μου χαρά αλλά δεν πηγαίνω πουθενά ακάλεστη. Αποφεύγω να μιλάω για την Ελένη Μενεγάκη αλλά είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ σε επίπεδο προσωπικό, από την πλευρά της οικογένειας που έχει χτίσει. Από την άλλη, είναι μία γυναίκα που έχει μία αδιάλειπτη επιτυχημένη πορεία όλα αυτά τα χρόνια και το όνομα που έχει χτίσει. Δεν την έχω γνωρίσει αλλά δεν θα επιδίωκα κάτι. Δεν ξέρω και τι γνώμη έχει για μένα μετά από όλα όσα έχει ακούσει», καταλήγει στις δηλώσεις της η Ιωάννα Μαλέσκου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου