Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Μιχάλης Δημητρακόπουλος για υπόθεση Λύτρα: «Δεν περίμενα αυτή τη συμπεριφορά από τον Απόστολο»

"Χωρίζεις αν δεν συμφωνείς. Αυτή είναι κατ' εμέ η συμπεριφορά που πρέπει να κρατήσεις".

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου φιλοξενήθηκε το πρωινό της Τετάρτης (19/6) ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

 Ο γνωστός ποινικολόγος ρωτήθηκε για την πολυσυζητημένη υπόθεση του συναδέλφου του, Απόστολου Λύτρα, ο οποίος κατηγορείται για τον αποτρόπαιο ξυλοδαρμό της συζύγου του και επίσης δικηγόρου, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

«Ένας άνδρας ή μία γυναίκα μπορεί να δεχθεί την απόρριψη ή την απιστία. Δεν είναι τρόπος όμως η βία για να αντιμετωπίσεις αυτές τις καταστάσεις. Χωρίζεις. Αυτή είναι κατ’ εμέ η συμπεριφορά που πρέπει να κρατήσεις. Καταδικάζω την κάθε μορφής βία», είπε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Με τον κύριο Λύτρα και τη σύζυγό του είχαμε συναντηθεί μόνο στα ποινικά ακροατήρια και κατά κανόνα ως αντίδικοι. Εκεί βλέπεις καμιά φορά τον χαρακτήρα του συναδέλφου. Ομολογώ πως ούτε ο κύριος Λύτρας ούτε η σύζυγός του δεν είχαν δείξει ποτέ επιθετική συμπεριφορά», περιέγραψε στη συνέχεια ο γνωστός ποινικολόγος.

«Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά από τον συνάδελφό μου. Δεν είχε δείξει ψήγματα επιθετικότητας. Από ‘κει και πέρα βέβαια αποδοκιμάζω αυτό που έκανε χωρίς κανέναν αστερίσκο, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία οποιαδήποτε κι αν είναι η αφορμή. Ρητά και κατανοητά», υπογραμμίζει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος για τον Απόστολο Λύτρα.

Δειτε το βιντεο εδω

Απαντώντας στο στα σχόλια του Αλέξη Κούγια για την πολυσυζητημένη υπόθεση, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος επισήμανε για τον συνάδελφό του: «Ο κύριος Κούγιας έχει δικαίωμα να διατυπώνει τις απόψεις του όπως όλοι. Καθένας έχει το δικαίωμα να συμφωνήσει ή να διαφωνήσει».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου