Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Διέπρεψε στις Πανελλήνιες ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν

Πόσα μόρια συγκέντρωσε και σε ποια υψηλόβαθμη σχολή φαίνεται να περνάει;

Τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων δόθηκαν σήμερα (28/6) στη δημοσιότητα από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

 Οι υποψήφιοι εισακτέοι στα Ανώτατα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας έμαθαν πριν από λίγη ώρα τα αποτελέσματα από τα μαθήματα στα οποία διαγωνίστηκαν το προηγούμενο διάστημα, ένας εκ των οποίων ήταν και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 19χρονης Καρολάιν, που συγκλόνισε το πανελλήνιο με το φρικτό έγκλημα που διέπραξε στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021, σύμφωνα με τις πληροφορίες που γίνονται γνωστές από ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και του δημοσιογράφου Δημήτρη Μαρέδη, συγκέντρωσε 17.800 μόρια και μάλιστα περνάει στη Νομική Θεσσαλονίκης ή στη Νομική Κομοτηνής.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται κρατούμενος στις φυλακές Μαλανδρίνου, ενώ σημειώνεται πως πέρσι είχε διακόψει την προσπάθειά του να ξαναγράψει στις Πανελλήνιες εξετάσεις, δίνοντας μόνο το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Όπως είναι λογικό, σε περίπτωση που ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος περάσει σε κάποια από τις σχολές που έχει δηλώσει στο μηχανογραφικό του, θα φοιτήσει μέσα από το σωφρονιστικό κατάστημα στο οποίο κρατείται.

πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου