Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Παντελής Τουτουντζής – Οι λεπτομέρειες του γάμου του στη Νότια Κρήτη: «Τα παιδιά μας θα είναι παρανυφάκια»

"Είμαι ένας  ευτυχισμένος πατέρας και ένας ευτυχισμένος σύντροφος και αυτό δεν μπορεί να μου το στερήσει τίποτα".

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε ο Παντελής Τουτουντζής. 

Ο γνωστός make-up artist μίλησε στον ρεπόρτερ Πάνο Παπαδόπουλο για τον επικείμενο γάμο με τον σύντροφό του στη Νότια Κρήτη, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως τα δύο παιδιά τους θα είναι και τα παρανυφάκια στην τελετή.

«Μόλις τελειώσουν τώρα όλες οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, φεύγω πρώτος να ετοιμάσω τα πράγματα. Θα είναι πολύ απλά πράγματα, πάνω σε μία παραλία, ξυπόλητοι. Αλλά θέλει κι αυτό τον συντονισμό του, για να περάσουν οι άνθρωποι καλά», είπε αρχικά ο Παντελής Τουτουντζής.

«Θα γίνει στην λατρεμένη μου νότια Κρήτη με πολύ καλούς φίλους. Τα παιδιά μας θα έχουν πολύ ενεργό ρόλο, θα είναι τα παρανυφάκια μας, ζω για αυτή τη στιγμή», αποκαλύπτει ο make-up artist στην πρωινή εκπομπή του Star.

Δειτε το βιντεο εδω

«Είμαι ένας  ευτυχισμένος πατέρας και ένας ευτυχισμένος σύντροφος και αυτό δεν μπορεί να μου το στερήσει τίποτα. Θα παίξουμε, θα διασκεδάσουμε, θα κολυμπήσουμε. Bachelor θα κάνουμε μαζί, εύχομαι να βρούμε τον χρόνο να κάνουμε και ένα ταξιδάκι μετά οικογενειακά», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Παντελής Τουτουντζής.

πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου