Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Μαζωνάκη: «Δεν συμφωνώ σε αυτό που λέει, αδικεί τον εαυτό του και την αδερφή του»

"Το να θεωρεί ότι μέχρι τώρα δεν έχει μεγαλουργήσει, που είναι από τους top και πιο αγαπημένους τραγουδιστές" δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε το απόσπασμα που προβλήθηκε από τη συνέντευξη που έχει δώσει ο Γιώργος Μαζωνάκης στην Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha σημείωσε πως δεν συμφωνεί με αυτό που είπε ο τραγουδιστής πως τώρα βρήκε ξανά την αγάπη για τη φωνή του γιατί αδικεί τον εαυτό του και την πορεία του μέχρι σήμερα μαζί με την αδερφή του.

«Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι αποφασισμένος να πει κάποια πράγματα χωρίς να διαβάλλει την αδερφή του και μέχρι πρότινος στενή του συνεργάτιδα και χωρίς να μπει σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς, αφήνει ξεκάθαρα να εννοηθεί πως τον εκμεταλλευόταν η άλλη πλευρά και για αυτό μπήκε στη διαδικασία να κινηθεί δικαστικά» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δειτε το βιντεο εδω

«Ξέρεις που δεν συμφωνώ; Σε αυτό που λέει ότι τώρα έχτισα τη σχέση με τον λαιμό μου και από εδώ και πέρα θα μεγαλουργήσω. Το να θεωρεί ότι μέχρι τώρα δεν έχει μεγαλουργήσει -που είναι από τους top και πιο αγαπημένους τραγουδιστές- αδικεί και τον εαυτό του και την αδερφή του που μέχρι τώρα… Δεν μηδενίζεις το πριν» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου