Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Κι εγώ στον ΑΝΤ1 έμαθα από δελτίο Τύπου ότι έρχονται ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά»

"Ο Γιώργος Λιάγκας δεν κατηγορήθηκε από όλη την πιάτσα ότι πήγε να βοηθήσει τη Φαίη Σκορδά και μετά παρέμεινε εκείνος στον ΑΝΤ1 και η Φαίη έφυγε;"

Με αφορμή τη αναφορά που έκανε στη Ζήνα Κουτσελίνη ο Γιώργος Λιάγκας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «κάνει γυροβολιές στα κανάλια», η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να κάνει μια συγκεκριμένη τοποθέτηση στο Happy Day. 

Η παρουσιάστρια θυμήθηκε τον τρόπο με τον οποίο έμαθε όταν εργαζόταν στον ΑΝΤ1 ότι πρόκειται να πάρουν τη θέση της ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, με τους οποίους ενώ είχε προσωπική σχέση δεν επικοινώνησαν ποτέ μαζί της.

«Μου κάνει εντύπωση που ο ίδιος ο Γιώργο που έχει ξεχωρίσει το συναίσθημα από το επάγγελμα και το πώς πρέπει μια επιχείρηση να υπάρχει… Κι εγώ όταν ήμουν στον ΑΝΤ1 και δούλευα, έμαθα ότι έρχονται ο Γιώργος και η Φαίη από ένα δελτίο Τύπου, ενώ είχα προσωπική σχέση μαζί τους και δεν με πήρε ποτέ κανείς τηλέφωνο. Επίσης, ο Γιώργος δεν κατηγορήθηκε από όλη την πιάτσα ότι πήγε να βοηθήσει τη Φαίη και μετά παρέμεινε εκείνος στον ΑΝΤ1 και η Φαίη έφυγε;», αναρωτήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε:

«Θέλω να πω ότι επειδή ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που κατά καιρούς πολλοί τον έχουν κατηγορήσει για διάφορα, μου κάνει εντύπωση που σε μια δύσκολη φάση της Ζήνας… που είναι σε ένα κομβικό σημείο για να πάρει κάποιες αποφάσεις και έχει κάποια δύσκολα δεδομένα, το να βγει ένας συνάδελφος που κάνει επιτυχία όπως ο Γιώργος να μιλήσει με αυτόν τον τρόπο…».

Δειτε το βιντεο εδω

«Η Ζήνα Κουτσελίνη παραμένει στο Star. Το λέω για να μην αγχώνονται κάποιοι ότι κάνει γυροβολιές, ραντεβού κλπ… Οι μόνες γυροβολιές που θα κάνει θα είναι οι καλοκαιρινές», πρόσθεσε λίγο αργότερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου