Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Στάθα Καραϊβάζ: «Μίλησα με τον Απόστολο Λύτρα και τη Σοφία Πολυζωγοπούλου, δεν γνωρίζω τι συνέβαινε στην προσωπική τους ζωή»

"Καταδικάζω την πράξη και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω κάτι κακό για τον Απόστολο", λέει η Στάθα Καραϊβάζ.

Η Στάθα Καραϊβάζ μίλησε στο Πρωινό για τον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος είχε αναλάβει την υπόθεση δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ και αποκάλυψε πως επικοινώνησε και με τους δύο μετά το περιστατικό. Μάλιστα, όπως είπε, η Σοφία Πολυζωγοπούλου είναι σοκαρισμένη και το μόνο που την απασχολεί είναι το πώς θα μάθει η 9χρονη κόρη τους για όλα όσα έχουν συμβεί.

«Ήταν πραγματικά μία δυσάρεστη έκπληξη. Δεν περίμενα να μάθω ποτέ κάτι τέτοιο για τον Απόστολο. Εγώ βέβαια πάντα ως άνθρωπος δίνω δεύτερες ευκαιρίες στους ανθρώπους, καταδικάζω την πράξη και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω κάτι κακό για τον Απόστολο. Το μόνο που λέω είναι φυσικά ότι πρέπει να τιμωρηθεί για την πράξη του, θα πρέπει να πάρει βοήθεια και θα πρέπει να σηκωθεί πάλι, να σταθεί στα πόδια του και να προχωρήσει τη ζωή του», είπε η Στάθα Καραϊβάζ και συνέχισε:

«Μίλησα μαζί του, είναι κι αυτός προβληματισμένος με την οργή που του βγήκε. Είναι μία δύσκολη στιγμή. Μίλησα και με τον Απόστολο και με τη Σοφία, η οποία με διαβεβαίωσε ότι στο παρελθόν ούτε καν της είχε επιτεθεί, ούτε λεκτικά και αυτό που μου είπε είναι ότι το πιο δύσκολο θα είναι το πώς θα το μάθει το παιδί, ότι δεν είναι πλέον μαζί και ότι έγινε ένα δύσκολο περιστατικό ανάμεσα στον μπαμπά και στη μαμά, τη στιγμή που το παιδί δεν υπήρξε κοινωνός σε καμία περίπτωση καβγά».

Δειτε το βιντεο εδω

Για την Σοφία Πολυζωγοπούλου αποκάλυψε η Στάθα Καραϊβάζ: «Είναι σε κατάσταση οργής και σοκ. Δεν περίμενε προφανώς μία τέτοια εξέλιξη από τον άνθρωπο με τον οποίο είχε μοιραστεί τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής της. Το τελευταίο διάστημα τον είδα και ήταν εμφανώς αδυνατισμένος. Με κοινό φίλο που είχαμε μιλήσει το ίδιο βράδυ πριν το συμβάν, μού είπε ότι δεν είχε το κέφι και τη χαρά που είχε ο Απόστολος. Τώρα τι συνέβαινε στην προσωπική τους ζωή, στη μεταξύ τους σχέση, είμαι εντελώς αναρμόδια για να το γνωρίζω».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου