Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Αλέξης Κούγιας: «Αδιανόητο να είναι ο Απόστολος Λύτρας στη φυλακή… Ο Θέμης Σοφός μου έχει δημιουργήσει τη χειρότερη εικόνα γι’ αυτή την υπόθεση»

"Πήγε και βρήκε έναν δικηγόρο ο οποίος σε εκείνο το χρονικό σημείο δεν ήταν στα καλύτερά του επαγγελματικά και διάλεξε αυτή την υπόθεση για να «σκοτώσει», να εξαφανίσει έναν συνάδελφό μας".

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Πρωινό και την Φαίη Φώτου και αναφερόμενος στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, πέταξε τα βέλη του στον Θέμη Σοφό, ο οποίος είναι συνήγορος υπεράσπισης της Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Ο Αλέξης Κούγιας είπε τα εξής: «Ήταν μία κακιά στιγμή. Ήταν ένας άνθρωπος που έδωσε τα πάντα, έδωσε τα πάντα στην ασκούμενη από τα Λεχαινά, διέλυσε την οικογένειά του γιατί την ερωτεύτηκε, της έγραψε τα σπίτια, της έγραψε τα αυτοκίνητα, της έδωσε τα λεφτά του, δεν πλήρωνε τις υποχρεώσεις του, την έκανε σύζυγό του. Ποιος την ήξερε πριν αν δεν ήταν η κυρία Λύτρα και σε μία στιγμή, που αντί να πει κι αυτή ότι ήταν μία κακιά στιγμή και να τον συγχωρήσει, πήγε και βρήκε έναν δικηγόρο ο οποίος σε εκείνο το χρονικό σημείο δεν ήταν στα καλύτερά του επαγγελματικά και διάλεξε αυτή την υπόθεση για να «σκοτώσει», να εξαφανίσει έναν συνάδελφό μας.

Τη χειρότερη εικόνα μου έχει δημιουργήσει ο Σοφός γι’ αυτήν την υπόθεση. Είναι δυνατόν να είναι στη φυλακή ο Απόστολος Λύτρας; Είναι αδιανόητο. 

Όχι βέβαια ότι θα του δώσει κανείς βραβείο γιατί πλάκωσε τις μπουνιές τη γυναίκα του, αντιθέτως θα τιμωρηθεί μέχρι εκεί που πρέπει. Στη φυλακή ο Λύτρας, ο δημοσιογράφος έξω. 

Δειτε το βιντεο εδω

Δηλαδή ο Απόστολος Λύτρας είναι επικίνδυνος για το κοινωνικό σύνολο; Εύχομαι να βγει από τη φυλακή σύντομα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου