Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Δημήτρης Μακαλιάς για ΑΝΤ1: «Ήρθαν κι άλλοι άνθρωποι, οπότε άλλαξαν η σύσταση και οι προθέσεις του σταθμού»

«Έχουν πέσει κάποια τηλέφωνα και μας έχουν πει να κάνουμε κάποια ραντεβού», λέει ο Δημήτρης Μακαλιάς για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day. Ο ηθοποιός, που χθες ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της υπόθεσης.

«Όταν ξεκινάς κάπου, θέλεις να παραμείνεις καιρό, να χτίσεις κάτι. Ήταν μια ζώνη ανενεργή για χρόνια στον ΑΝΤ1, οπότε κι εμείς νιώσαμε ότι πάμε να χτίσουμε κάτι, να φτιάξουμε μια ζώνη που θα μείνει για πάρα πολλά χρόνια. Δεν έτυχε με τη δική μας ομάδα, δεν πειράζει, ελπίζω να παραμείνει αυτή η ζώνη ενεργή και να έρθουν κάποιοι άλλοι που θα συνεχίσουν αυτό το πρόγραμμα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε στη συνέχεια: «Σίγουρα στεναχωριόμαστε, δεν είμαστε από πέτρα. Κάναμε αυτό που θέλαμε, έτσι όπως ξεκινήσαμε, έτσι καταλήξαμε. Επενδύσαμε ο ένας στον άλλον προσωπικά. Είχαμε βάλει κάποιους στόχους, τους πετύχαμε. Αλλά προφανώς ο προγραμματισμός, γιατί πέρα από τον κύριο Λεβέντη που ανέφερες, ήρθαν κι άλλοι άνθρωποι στο κανάλι, οπότε άλλαξε λίγο η σύσταση, αλλά και οι προθέσεις του καναλιού.

Κι αυτό είναι απόλυτα σεβαστό. Στο καινούργιο πρόγραμμα που θέλει να χτίσει το κανάλι, θέλει να βάλει και την ενημέρωση. Οπότε, αυτή η συγκεκριμένη ομάδα δεν επιθυμεί την ενημέρωση με τον τρόπο που τον έχουμε δει και γίνεται σε άλλες εκπομπές, δεν μπορούμε να τον διαχειριστούμε τόσο καλά…».

Δειτε το βιντεο εδω

Όσον αφορά το τηλεοπτικό του μέλλον, ο Δημήτρης Μακαλιάς ανέφερε: «Έχουν πέσει κάποια τηλέφωνα και μας έχουν πει να κάνουμε κάποια ραντεβού».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου