Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Θα μπορούσε ο λαλίστατος κύριος Καπουτζίδης να αποχωρήσει, αν δεν συμφωνούσε με το πάνελ»

«Και ο κύριος Καπουτζίδης το επικοινώνησε όλο αυτό μέσα από μια δημοσιογραφική εκπομπή και από δημοσιογράφους», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Με αφορμή τα όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην ΕΡΤ3 για γνωστή τηλεοπτική εκπομπή, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γρηγόρης Γκουντάρας εξέφρασαν τη δική τους άποψη για το θέμα.

«Το “επιτεθούν” έχω την αίσθηση ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ειπωθεί από καμία εκπομπή. Θα μπορούσε ο κύριος Καπουτζίδης, εάν δεν συμφωνούσε με το πάνελ, να αποχωρήσει. Και επίσης, ο λαλίστατος κύριος Καπουτζίδης, ειδικά σε τέτοια θέματα, τα πολλά τελευταία χρόνια, είναι δυνατόν να έχει πρόβλημα εάν υπάρχει κάποιος που εκφράζει την αντίθετη άποψη; Όχι, φίλε μου. Τι θέλω; Ασφαλές περιβάλλον;», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Οι δημοσιογράφοι και οι περισσότερες εκπομπές που έχουμε ακούσει τόσα κατά καιρούς και πολλές φορές δικαίως, στο θέμα του νομοσχεδίου στήριξαν πάρα πολύ και βοήθησαν στο να ακουστούν πολλές απόψεις και πράγματα που δεν είχαν ακουστεί ποτέ δημόσια»

Δειτε το βιντεο εδω

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας πρόσθεσε: «Και ο κύριος Καπουτζίδης το επικοινώνησε όλο αυτό μέσα από μια δημοσιογραφική εκπομπή και από δημοσιογράφους», ενώ η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε: «Δεν έχει φιλοξενηθεί από εμάς ο Γιώργος Καπουτζίδης και δεν έχει αναφέρει και κάποια εκπομπή».

πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου