Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Η επένδυση της Μαρινέλλας στην Κηφισιά

Μια από τις «χρυσές» επενδύσεις της Μαρινέλλας αποτελεί και το νέο παλάτι που απέκτησε πριν μερικά χρόνια στα βόρεια προάστια. 

Πρόκειται για δυο τριώροφες πολυτελείς μεζονέτες που αποτελούν ένα πραγματικό διαμάντι για την Κηφισιά.

Οι υπερσύγχρονες αυτές μεζονέτες, χτίστηκαν στην έκταση που υπήρχε η ιστορική μονοκατοικία της Ρένας Βλαχοπούλου, την οποία η τελευταία όταν μετακόμισε στη Βάρκιζα είχε πουλήσει στην τραγουδίστρια.

Σε αϊτό μάλιστα το σπίτι, η Μαρινέλλα έμενε μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο όταν οι δυο τους υπήρξαν παντρεμένοι.

Η τραγουδίστρια ωστόσο πριν μερικά χρόνια αποφάσισε στη θέση αυτής της μονοκατοικίας να χτίσει δυο υπερσύγχρονες μεζονέτες, την κατασκευή των οποίων επιμελήθηκε από την αρχή μέχρι το τέλος η ίδια. «Ήθελε οι μεζονέτες να έχουν τις δικές της προδιαγραφές και πινελιές», αποκαλύπτει πρόσωπο από το περιβάλλον της.

Θέλοντας κάθε χώρος λοιπόν να φέρει τη σφραγίδα της, η Μαρινέλλα παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που είχε εκείνη την περίοδο, επιτηρούσε καθημερινά τις εργασίες, με τα υλικά και τις εφαρμογές των γυάλινων και μεταλλικών επενδύσεων να αποτελούν προσωπική της επιλογή.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στη μια μεζονέτα μένει η τραγουδίστρια μαζί με την αδερφή της Λουλά την οποία έχουν μετατρέψει στον προσωπικό τους επίγειο παράδεισο. Όσοι έχουν περάσει το κατώφλι του σπιτιού της Μαρινέλλας αναφέρουν πως είναι ένα πραγματικό αριστούργημα.

Το σαλόνι είναι λουσμένο στο φως και γεμάτο λουλούδια, ενώ στο τραπέζι υπάρχουν πάντα φρέσκα κου-λουράκια και διάφορα λαχταριστά γλυκίσματα.

 Οι φωτογραφίες της ίδιας και όλων των αγαπημένων της προσώπων βρίσκονται σε περίοπτη θέση και κάθε φορά που τις κοιτά το μυαλό της ταξιδεύει σε όλες τις όμορφες στιγμές που έζησε μαζί τους. Στην άλλη μεζονέτα, ,  δίπλα σε αυτήν της Μαρινέλλας μένει η κόρη της Τζωρτζίνα Σερπιέρη μαζί με την οικογένεια της.

Η Μαρινέλλα ήθελε να έχει κοντά της την κόρη και τα εγγόνια της προκειμένου να απολαμβάνει κάθε λεπτό από την καθημερινότητά τους.

Πηγή: ΧΑΙ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου