Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Eurovision 2018: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για να μας εκπροσωπήσουν

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision στην Πορτογαλία.

Κεκλεισμένων των θυρών -χωρίς κοινό και φαν του διαγωνισμού- θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, σε στούντιο της ΕΡΤ, ο «εθνικός τελικός» για τον 63ο Διαγωνισμό της Eurovision σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Αυτή την περίοδο ετοιμάζεται το ψηφιακό πλατό στα κτίρια της δημόσιας τηλεόρασης στην Κατεχάκη, όπου θα φιλοξενηθούν οι τρεις υποψήφιες συμμετοχές (Χοροσταλίτες, Γιάννα Τερζή, Αρετή Κετιμέ), που θα διαγωνιστούν για να αποφασιστεί ποια θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον μουσικό διαγωνισμό, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 12 Μαΐου στη Λισαβόνα.

Η βραδιά θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1, αλλά η παρουσίαση των τριών υποψήφιων τραγουδιών σε βίντεο θα έχει μαγνητοσκοπηθεί λίγες ημέρες νωρίτερα.

Την επόμενη βδομάδα θα γίνει και η συνάντηση των τριών δισκογραφικών εταιριών με τη δημόσια τηλεόραση, για να καθοριστεί το νομικό πλαίσιο συνεργασίας προκειμένου να συμμετάσχουν στον ελληνικό τελικό. Βασικό σημείο της συνεργασίας για το εισιτήριο προς τη Λισαβόνα είναι να μπορεί να ανταπεξέλθει η δισκογραφική εταιρία στο κόστος -περίπου 100.000 ευρώ- και να μη χρεωθεί η ΕΡΤ την όλη περιοδεία.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου