Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Το δημόσιο «ευχαριστώ» του Φουρθιώτη στη Χριστίνα Λαμπίρη

Το δημόσιο «ευχαριστώ» του Φουρθιώτη στη Χριστίνα Λαμπίρη Ο Μένιος Φουρθιώτης ευχαρίστησε δημόσια τη Χριστίνα Λαμπίρη για τη συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια στο epsilontv.Βλέποντας τον αποχαιρετισμό της παρουσιάστριας στους τηλεθεατές της θέλησε να πει δύο λόγια κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Αποκαλυπτικά». «Θέλω να μείνω στην Χριστίνα και να της πω ένα δημόσιο ευχαριστώ για τα 3,5 – 4 χρόνια τα οποία εμπιστεύτηκε την προηγούμενη διοίκηση  και ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon. Η ίδια με προσωπικό μεράκι, μαζί με τη δημοσιογραφική της ομάδα, από την πρώτη πρωινή εκπομπή με την οποία ξεκίνησε, το μεσημέρι, τις αλλαγές, τις όποιες δυσκολίες ενός νέου τότε τηλεοπτικού εγχειρήματος με μια επιτυχημένη πορεία που είχε την τελευταία χρονιά στον ΣΚΑΙ, ήρθε στο κανάλι αυτό.

Βλέποντας τον αποχαιρετισμό, θέλω να σας πω ότι είναι από τις λίγες παρουσιάστριες, που δεν είχαν κόμπλεξ που δεν είχαν το i can be a big star παρουσιάστρια, ήταν ένας άνθρωπος γλυκός, ένας άνθρωπος που αγαπούσε πολύ και αγαπάει πολύ τους συνεργάτες της και ήταν μαχήτρια.

Να προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό σε μια πολύ δύσκολη ζώνη, τόσο του ανταγωνισμού, αλλά και του ίδιου του τηλεοπτικού σταθμού, όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Άκουσα ότι φεύγει χορτάτη από την τηλεόραση και θέλω να πω ένα μήνυμα «Χριστίνα σε ευχαριστώ πολύ, και εγώ, αλλά νομίζω και η προηγούμενη διοίκηση που τα έχετε πει, για την εμπιστοσύνη, την στήριξη, αλλά και τη μαχητικότητα της εργασίας που επέδειξες στα πολύ δύσκολα και νέα χρόνια του Epsilon.

Γιατί οι παρουσιαστές που απάρτισαν αυτόν τον τηλεοπτικό σταθμό, φτάνοντας σήμερα εν έτη 2018, έδωσαν την ψυχή τους, τον εαυτό τους, για αυτό εδώ το κανάλι. Δεν ξέρω αν θα είναι προσωρινά ή όχι, αλλά εγώ οφείλω να πω ότι η Χριστίνα είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τη δουλειά της και προχωράει για τη δουλειά της».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου